Sziasztok ma egesz jo napom van mert egy oreg motoros meg ajandekozott 70-es evek beli Dainese overalleal es meg a meret is oke plussz egy Belstaff kabattal Cserbe egy szivessegert amit kulonben is meg tettem volna beszerezni a netrol egy konyvet es egy DVD-t Amit egyebkent ajanlok mindenkinek a filmet 1957-ben forgattak szinesben es utanna elveszett a temaja termeszetesen a motor vetsenyek utolso ev mikor meg lehetett hasznalni integral idomot (campana).De latni benne egy kis crossz-t es e Milano Taranto-bol is aminek ez volt az utolso versenye.A cime a filmnek FIDANZATI DELLA MORTE. Ha van ra lehetosegetek erdemes meg nezni
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyébként gondolom a kiszemelt motort nem tetted magadévá,és tovább áhítozol rá......?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAnnak a csőkeretnek a lámpakeret körül,volt valamiféle használati célja ?mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetovább áhítozol rá..
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem csak léleknyugtató.. van bukókeret a lámpán is. Egyébként nekem is tetszik.
Sokat kell még kalapálnom hogy meglegyen az ára..
ott ilyen lámpakeretek lógnak a fán ...
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseott ilyen lámpakeretek lógnak a fán ...
Komment
-
Úgy döntöttem.. most szabadságot veszek ki éjszakára.. Hozzákezdtem 20h-kor két kis MZ-re kipuffot rakni,de oly érzésem lett,mint ha elfáradtam volna.. Pathó Pálosan elhalasztottam reggelre. Pedig estére nyugiban üléshuzatcsere,km órák összerakása volt programban.. Kortyoltam kis gyümölcslevest, s így már esélyveszett hogy munkával foglalkozzam. Holnapra kissé sűrűbb lesz a beosztás, s a bejárató kanyar is csúszik.. de nem lehetetlen.. még apróbb boxeres problémák várnak megoldásra, de siker esetén teszek pár képet.
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea Cezeta robogó..
Megnéztem... hú, mi ez a rondaság???
Másodjára is megnéztem... csúnya mint a bűn, de milyen érdekes az első felfüggesztés...
Harmadjára.... érdekes, érdekes, de akkor is csúnya. Ki volt az az ökör aki ekkora órmótlan, formátlan ordenáréságot tervezett az elejére sárvédő gyanánt???
Sokadjára.... b...+ ez annyira csúnya hogy szinte szép!
Ma pedig, meg nem válnék tőle!
A Cezetában is van valami hasonló. Vegyes érzelmeket kelt, az biztos!
- 4 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen,-változunk és változik az ízlésünk is.
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVegyes érzelmeket kelt, az biztos!
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz egyik legcsúfabb motor számomra a Cezeta robogó..
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem olyan mint mikor először barátkoztam a Trophy gondolatával.
Megnéztem... hú, mi ez a rondaság???
Másodjára is megnéztem... csúnya mint a bűn, de milyen érdekes az első felfüggesztés...
Harmadjára.... érdekes, érdekes, de akkor is csúnya. Ki volt az az ökör aki ekkora órmótlan, formátlan ordenáréságot tervezett az elejére sárvédő gyanánt???
Sokadjára.... b...+ ez annyira csúnya hogy szinte szép!
Ma pedig, meg nem válnék tőle!
Nekem gyerekkoromban is tetszett amikor az újdonság volt és azóta is töretlenül (mondjuk az enyémre sikerült ráborítani vagy 3 motort).
Egyszerűen úgy gonsolom hogy csináltak egy szerkezetet amit a formára terveztek meg mert funkcionálisan semminek sincs semmi értelme.
- 3 likes
Komment
Komment