Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Úgy döntöttem.. most szabadságot veszek ki éjszakára.. Hozzákezdtem 20h-kor két kis MZ-re kipuffot rakni,de oly érzésem lett,mint ha elfáradtam volna.. Pathó Pálosan elhalasztottam reggelre. Pedig estére nyugiban üléshuzatcsere,km órák összerakása volt programban.. Kortyoltam kis gyümölcslevest, s így már esélyveszett hogy munkával foglalkozzam. Holnapra kissé sűrűbb lesz a beosztás, s a bejárató kanyar is csúszik.. de nem lehetetlen.. még apróbb boxeres problémák várnak megoldásra, de siker esetén teszek pár képet.
Az egyik legcsúfabb motor számomra a Cezeta robogó.. Most így közelebbről nézegetve annyira nem rossz.. Bár nem kellene..de vannak részletei amik tetszenek.
Igen,-változunk és változik az ízlésünk is.Nekem valaha tetszettek a barnák,feketék,szőkék,-sőt még a melírozottak is,-mára viszont már maradok a szőkénél!
Nekem olyan mint mikor először barátkoztam a Trophy gondolatával.
Megnéztem... hú, mi ez a rondaság???
Másodjára is megnéztem... csúnya mint a bűn, de milyen érdekes az első felfüggesztés...
Harmadjára.... érdekes, érdekes, de akkor is csúnya. Ki volt az az ökör aki ekkora órmótlan, formátlan ordenáréságot tervezett az elejére sárvédő gyanánt???
Sokadjára.... b...+ ez annyira csúnya hogy szinte szép!
Ma pedig, meg nem válnék tőle!
A Cezetában is van valami hasonló. Vegyes érzelmeket kelt, az biztos!
Pont így vagyok én is.. én meg egy barnánál ragadtam.. Vagy Ő nálam,de ez már így marad. A boxerről lemaradt a kép, mert mire meghúztam az utsó csavart,már platón volt.. Ez kissé hosszabb vendég lesz,lesz idő képekre.
Mint egy felfordított fürdőkád kicsicsázva kormánnyal a közepén.. A kalaptartó, és a légbeömlő díszrácsa viszont szépen kidolgozott... egyenlőre ennyi. Még nem mertem alaposabban és közelebbről körbenézni.
Nekem olyan mint mikor először barátkoztam a Trophy gondolatával.
Megnéztem... hú, mi ez a rondaság???
Másodjára is megnéztem... csúnya mint a bűn, de milyen érdekes az első felfüggesztés...
Harmadjára.... érdekes, érdekes, de akkor is csúnya. Ki volt az az ökör aki ekkora órmótlan, formátlan ordenáréságot tervezett az elejére sárvédő gyanánt???
Sokadjára.... b...+ ez annyira csúnya hogy szinte szép!
Ma pedig, meg nem válnék tőle!
Basszus én vagyok fordítva bekötve.
Nekem gyerekkoromban is tetszett amikor az újdonság volt és azóta is töretlenül (mondjuk az enyémre sikerült ráborítani vagy 3 motort).
Egyszerűen úgy gonsolom hogy csináltak egy szerkezetet amit a formára terveztek meg mert funkcionálisan semminek sincs semmi értelme.
Komment