...................
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Szervusztok! Dunakeszin csak pár percig szállingózott a hó! A megrendelőmnek csiszoltam a deszka kerítését. Egyesével leszerelve, csiszolva, vissza szerelve a deszkákat. Csiszolás közben a munkavédelmi szemüvegben ( " búvár szemüveg ) azt hittem hallucinálok. Hajnalban hideg volt, dél körül melegedett az idő, egy óra felé fújt a szél, aztán szállingózott a hó, öt- tíz per elteltével meg melegem volt a kabátan. Meg van a 4 évszak... DE EGY NAPON belül!!!!!
- 5 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt nem hiszem el, Áprilisban hó....
Erre ugye nincs orvosság:
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJelentem tegnap reggelre kajszi és őszibarack szüret letudva (nagyjából mint tavaly), aztán napközben enyhült: már csak a hó esett
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre ugye nincs orvosság:
- 2 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre ugye nincs orvosság:"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHány kő ?
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a szomszédom volnál és beengednél a műhelyedbe.... 1"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyere választhatsz !
- 4 likes
Komment
-
Túléltem egy COVID fertőzést. 5 nap otthon Favipiravirt szedtem, aztán ment a lázam 39-re és kihivtam a mentőket. 16 napot voltam bent de megúsztam
Csak azt figyeltem hogy tudok-e lélegezni. Szerencsém volt. Megjegyzem kórházban szakrendelésen kaptam el
Vigyázzatok magatokra mert nem leányálom ha túl is éli az ember
- 8 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTúléltem egy COVID fertőzést.
- 4 likes
Komment
Komment