Holnapra van szervezve egy rovid tura veteranokkal .Az elejen ketten -harman lettunk volna .De egy par nap alatt olyan sok jelentkezo lett hogy kesz karavan lessz .Szerintem az embereknek eleguk van a bezartsagbol mennenek minden fele ha van ra lehetoseg.Mas alkalmakkal mindig kevesen voltunk az ilyen spontan rogtonzott talalkozora par nappal az idopont elott lehetetlen volt 8-10 jarmunel tobbet ossze verbuvalni .Meglatjuk holnap de mar legalabb 50 fo jelzett hogy jon.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeglatjuk holnap de mar legalabb 50 fo jelzett hogy jon.
Az a jó a dologban, hogy öngerjesztő folyamat ez! Mindenki tovább adja az infót és, HA a fele jelentkező össze jön... NA AKKOR már garantált a jó hangulat! Talán a dolog amolyan évenkénti találkozóvá is válhat! Kívánom a sikeres és kellemes túrát! Jó időt és egészséget!
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHolnapra van szervezve egy rovid tura veteranokkal
Merre mentek, mi a tervezett útvonal? Én is tervezek a mai nap egy gurulást. Nálunk hét ágra süt a nap, nem lehet ezt kihagyni.
- 4 likes
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Merre mentek, mi a tervezett útvonal? Én is tervezek a mai nap egy gurulást. Nálunk hét ágra süt a nap, nem lehet ezt kihagyni.
- 7 likes
Komment
-
Ma en is osszeraktam egy motort ami mar itt allt osszeltol A hetvegen volt ra idom ugyan is esik az es mar vagy 10 napja es fol van azva a fold nem lehet kint dolgozni miutan megreszeltem az osszes lancot a fureszeken osszeraktam 4 lancfureszt alkatresz hijjan meg varat magara masik 3.A vegen csak ra kerult a sor ,nem veteran fiatalabb darab legalabb is az en mercemmel nezve Erdekessege hogy ketfel tankja van ket betoltovel.Nem akart indulni de vegul is sikerult meg gyozni ,es meg egy jo orat tudtam is vele motorozni ket eso kozott
- 4 likes
Komment
-
Emberek! kellene egy kis segítség!
Egy Simson Star hengerszett csere közben sikerült eltörnöm a gyűrűt, és nincs meg.
Kérdés : a forgattyúsházból fejreállítás ztán nemsikerült kirázni. afőtengelyt alig fordítottam el, és mágnes sem fogta meg. Elfér valahol a sonkák és aforgattyúsház között cegy kb nedyed gyűrű?
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElfér valahol a sonkák és aforgattyúsház között cegy kb nedyed gyűrű?
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemágnes sem fogta megUtoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2021 máj. 16, 20:18.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElfér valahol a sonkák és aforgattyúsház között cegy kb nedyed gyűrű?
- 2 likes
Komment
-
gyakoroltam rendesen és ez ugye egy kb 20mm-es darab kellene legyen ezért úgy döntöttem, hogy "szarni rá".
Erre mondja egy haverom hogy ne izguljak amikor eltörik a gyűrű az akár képes 1-1,5m-t is elugrani viszonylag kicsi az esélye, nagyjából 0 hogy teljesen függőlegesen lehullik. így a jövő héten összerakom, és kész!
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. így a jövő héten összerakom, és kész!
- 4 likes
Komment
Komment