Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Szervusztok! Dunakeszin csak pár percig szállingózott a hó! A megrendelőmnek csiszoltam a deszka kerítését. Egyesével leszerelve, csiszolva, vissza szerelve a deszkákat. Csiszolás közben a munkavédelmi szemüvegben ( " búvár szemüveg ) azt hittem hallucinálok. Hajnalban hideg volt, dél körül melegedett az idő, egy óra felé fújt a szél, aztán szállingózott a hó, öt- tíz per elteltével meg melegem volt a kabátan. Meg van a 4 évszak... DE EGY NAPON belül!!!!!
Jelentem tegnap reggelre kajszi és őszibarack szüret letudva (nagyjából mint tavaly), aztán napközben enyhült: már csak a hó esett ... és - mivel a baj nem jár egyedül - letörtem a benzincsapom "fürgető"-jét.
Erre ugye nincs orvosság:
Igazán rendes vagy, köszönöm. Nagy élmény lenne, élvezném nagyon, az biztos. A helyzet az, hogy még így is el tudom fordítani kézzel (csak azt ne kérdezd, hogy akkor meg miért kellett eltörni). Talán majd a lőrinci börzén, az közelebb van valamivel. (ettől persze még a turkálásra szóló engedélyt elmentettem!).
Túléltem egy COVID fertőzést. 5 nap otthon Favipiravirt szedtem, aztán ment a lázam 39-re és kihivtam a mentőket. 16 napot voltam bent de megúsztam
Csak azt figyeltem hogy tudok-e lélegezni. Szerencsém volt. Megjegyzem kórházban szakrendelésen kaptam el
Vigyázzatok magatokra mert nem leányálom ha túl is éli az ember
Komment