Motoros téma: Ma szétbontottam 4 125RT-t.... hát csodalkoztam a szakik szakértelmén.... S arra a következtetésre jutottam, talán a lehetöségeik ezeket a technikai megoldásokat tették lehetővé. Bár voltak barbalizmusra utaló megoldások is.. Holnap töltök pár képet.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviszonylag kicsi az esélye, nagyjából 0 hogy teljesen függőlegesen lehullik. így a jövő héten összerakom, és kész!
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár érdekes gyujtás átalakítás MZ rt-ken. Jó játék lesz rendbetenni. Persze vannak ezen kívül is cifra dolgok
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsavarnyúzó édeskevés volt"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz átalakított generátor a legkisebb gond
- 2 likes
Komment
-
Csak úgy... Tegnap este elsétáltam a civil házig ( az óvóhely melletti épület) kb 200métert, s részt vettem a trianoni megemlékezésen. Közben hazaugrottam néhány percre a kis privát tüzemet is fellobantani.. Szép beszédek hangzottak el,egy kislány ingen szívhezszólóan elénekelte az ismerős arcok nélküled című dalát. Volt pogi meg más jóság is. A polgárőrök most nem vettek részt az eseményen, épp 4.-én álltak szolgálatba a déli határ védelmében, Az első pár órában 16 migránst fogtak.
- 3 likes
Komment
-
Újabb kalandok pénteken... bekötött a lakk edzője. Kedvenc márka: Dupont. No ezért nekem Kecskemétig kellett utaznom, s minő öröm,bezárt az üzlet festékkeverő részlege. Hoztam helyette Sibren lakkot kipróbálásra... olasz felnit fújok olasz lakkal,olasz pisztollyal... A teljességhez már csak az kellene h a gazda a Pirellivel szerelt kerekeket kivigye Torinóba h a levegő is olasz legyen. a nap befejezése pedig: dokilátogatás. Etetem a madarakat,készítettem etetőt,itatót s elég sok madár megjelenik... több gerlepár is. Észrevettem fogyatkozik a számuk s van hogy pár nélkül szólóban érkeznek. A szomszéd kislány talált egy meglőtt vgalambot amit átadott javításra... (valamelyik baromarcú szomszéd lövöldözik) Nos azzal a galambbal voltam a szomszéd város dokijánál kötözésen. Jelenleg eszik,iszik,lábadozik...
- 6 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA teljességhez már csak az kellene h a gazda a Pirellivel szerelt kerekeket kivigye Torinóba h a levegő is olasz legyen.
- 3 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVidd a tömlőt fújatni Olaszba.
Miért kell legalább 20 karakter egy kommentbe, igy most jobb??
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzekkel bíbelődtem unatkozás helyett.. ebben az időben szépen sül a lakk..
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHöhö! Óriási duma......................................................................
Miért kell legalább 20 karakter egy kommentbe, igy most jobb??"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment