Pár érdekes gyujtás átalakítás MZ rt-ken. Jó játék lesz rendbetenni. Persze vannak ezen kívül is cifra dolgok
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Az átalakított generátor a legkisebb gond SZVSZ, a rommá rozsdásodott sima fejű csavarok több fejfájást tudnak okozni. Babétán pl kiszórtam az összeset a pitsába mert alaphangon 3-at hidegvágóval meg nagykalapáccsal szedett ki a nagybátyám. Nagyfaterral próbáltuk kiszedni a csavarokat, blokk satuba fogva. Csavarnyúzó édeskevés volt még villáskulccsal is, a fix száron bitfej is kevés volt, előző + 1 méteres vascső meg lenyaltaAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár érdekes gyujtás átalakítás MZ rt-ken. Jó játék lesz rendbetenni. Persze vannak ezen kívül is cifra dolgok
. Tudom eretnekség de kicseréltem az összeset hatlapfejűre, a kisebb tartócsavarok a vázon meg feladattól függően vagy hatlapfejűek vagy imbusz.
- 4 likes
Komment
-
Még annak idején mikor az első rigához nyúltam ,a keresztapám azt mondta"ha azt akarod,hogy kijöjjön és máskor is vissza tudd tenni a csavart:akkor keress olyan csavarhúzót ami pont olyan széles, reszeld bele pontosan,ne engedd ,hogy kiugorjon mert kisarkalja ,akkor kétszer annyit kínlódsz"igyekszem ehhez tartani magam,úgy néz ki működik.Van egy jól használható módszer a lesarkalt csavarok kiszedésére : ráhegesztek egy csavart a fejre megvárom,hogy kihűljön tízből kilencszer kijön,ha nem akkor ismétlés.A co-val elég kis helyeken is működik a dolog !jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsavarnyúzó édeskevés volt"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Igaz... viszont ez miatt az össz deknit megfaragták. A csavarokat ütvecsavarozóval bontom... nem csinálok belőle gondot.. kiveszem oszt kész.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz átalakított generátor a legkisebb gond
Mikor bontottam sok egyéb mellett volt egy különös +oldás ... a blokktartó csavart a blokk furatain kell(ene) behelyezni... de az ügyes szaki betette a másik oldalról (ahol nincs hely) rájött hogy a csavart meghajlítva be lehet forgatni...
És megcsinálta!!!
- 2 likes
Komment
-
Csak úgy... Tegnap este elsétáltam a civil házig ( az óvóhely melletti épület) kb 200métert, s részt vettem a trianoni megemlékezésen. Közben hazaugrottam néhány percre a kis privát tüzemet is fellobantani.. Szép beszédek hangzottak el,egy kislány ingen szívhezszólóan elénekelte az ismerős arcok nélküled című dalát. Volt pogi meg más jóság is. A polgárőrök most nem vettek részt az eseményen, épp 4.-én álltak szolgálatba a déli határ védelmében, Az első pár órában 16 migránst fogtak.
- 3 likes
Komment
-
Újabb kalandok pénteken... bekötött a lakk edzője. Kedvenc márka: Dupont. No ezért nekem Kecskemétig kellett utaznom, s minő öröm,bezárt az üzlet festékkeverő részlege. Hoztam helyette Sibren lakkot kipróbálásra... olasz felnit fújok olasz lakkal,olasz pisztollyal...
A teljességhez már csak az kellene h a gazda a Pirellivel szerelt kerekeket kivigye Torinóba h a levegő is olasz legyen. 
a nap befejezése pedig: dokilátogatás.
Etetem a madarakat,készítettem etetőt,itatót s elég sok madár megjelenik... több gerlepár is. Észrevettem fogyatkozik a számuk
s van hogy pár nélkül szólóban érkeznek. A szomszéd kislány talált egy meglőtt vgalambot amit átadott javításra... (valamelyik baromarcú szomszéd lövöldözik) Nos azzal a galambbal voltam a szomszéd város dokijánál kötözésen. Jelenleg eszik,iszik,lábadozik...
- 6 likes
Komment
-
Szervusztok! Barátom! Ne haragudj meg! Vidd a tömlőt fújatni Olaszba.. Baranya megye...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA teljességhez már csak az kellene h a gazda a Pirellivel szerelt kerekeket kivigye Torinóba h a levegő is olasz legyen.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Olasz_...C3%BCl%C3%A9s)
- 3 likes
Komment
-
Höhö! Óriási duma......................................................................pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVidd a tömlőt fújatni Olaszba.
Miért kell legalább 20 karakter egy kommentbe, igy most jobb??
- 3 likes
Komment
-
Nagyon szépek!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzekkel bíbelődtem unatkozás helyett.. ebben az időben szépen sül a lakk..
Nekem a téli acélfelnik néznek ki cefetül, a teljes rozsdátlanításuk azonban egyes helyeken számomra lehetetlennek tűnik. Van egy KORANT nevezetű, vizes bázisú rozsdaátalakító festék. Más ügyben próbáltam már és nagyon jól működik. Azt gondoltam azzal lefestem, majd valamivel átfestem. (kültéri felhasználás esetén javasolják az átfestést). Vélemény?
Komment
-
Mindenképp, bár a homokszórás utáni 2k korróziógátló epoxi alapozó jóval stabilabb. Én a mással megoldhatatlan helyekre a brunox rozsdaátalakítót használom ami mélyre hatolva kiköt,és szintén epoxi alapú.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekültéri felhasználás esetén javasolják az átfestést). Vélemény?Az egészséges kritikát jobb szeretem.. de nem gond, majd kijavítalak..Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon szépek!
.... sokkal szebb mint volt. 
Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2021 jún. 24, 12:31.
- 3 likes
Komment
-
A meglőtt, szárnytörött galamb visszatért 2 nap után. Evett,ivott,szundikált is keveset... kb 2órát töltött az etetőn,majd tovaszállt. Nem egy idegbeteg jószág, ápolás alatt megszokta az ember közelségét. Következő galambos sztori: szólt a szomszéd mami h biztos madár esett a kéményébe mert nagyon zörög,nem tud aludni. Persze két hete festettek,s a tisztító ajtót jól leglettelték...
én meg jól kifaragtam..
A lényeg: galamb megmentve,megetetve...elreptetve.
Persze visszagletteltem a rombolásom.
2 képek
- 5 likes
Komment
Komment