Motoros téma: Ma szétbontottam 4 125RT-t.... hát csodalkoztam a szakik szakértelmén.... S arra a következtetésre jutottam, talán a lehetöségeik ezeket a technikai megoldásokat tették lehetővé. Bár voltak barbalizmusra utaló megoldások is.. Holnap töltök pár képet.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Azért én lehet, hogy más izgalmak után néznék motorügyileg, de szorítok Neked!emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviszonylag kicsi az esélye, nagyjából 0 hogy teljesen függőlegesen lehullik. így a jövő héten összerakom, és kész!
- 2 likes
Komment
-
Az átalakított generátor a legkisebb gond SZVSZ, a rommá rozsdásodott sima fejű csavarok több fejfájást tudnak okozni. Babétán pl kiszórtam az összeset a pitsába mert alaphangon 3-at hidegvágóval meg nagykalapáccsal szedett ki a nagybátyám. Nagyfaterral próbáltuk kiszedni a csavarokat, blokk satuba fogva. Csavarnyúzó édeskevés volt még villáskulccsal is, a fix száron bitfej is kevés volt, előző + 1 méteres vascső meg lenyaltaAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár érdekes gyujtás átalakítás MZ rt-ken. Jó játék lesz rendbetenni. Persze vannak ezen kívül is cifra dolgok
. Tudom eretnekség de kicseréltem az összeset hatlapfejűre, a kisebb tartócsavarok a vázon meg feladattól függően vagy hatlapfejűek vagy imbusz.
- 4 likes
Komment
-
Még annak idején mikor az első rigához nyúltam ,a keresztapám azt mondta"ha azt akarod,hogy kijöjjön és máskor is vissza tudd tenni a csavart:akkor keress olyan csavarhúzót ami pont olyan széles, reszeld bele pontosan,ne engedd ,hogy kiugorjon mert kisarkalja ,akkor kétszer annyit kínlódsz"igyekszem ehhez tartani magam,úgy néz ki működik.Van egy jól használható módszer a lesarkalt csavarok kiszedésére : ráhegesztek egy csavart a fejre megvárom,hogy kihűljön tízből kilencszer kijön,ha nem akkor ismétlés.A co-val elég kis helyeken is működik a dolog !jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsavarnyúzó édeskevés volt"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Igaz... viszont ez miatt az össz deknit megfaragták. A csavarokat ütvecsavarozóval bontom... nem csinálok belőle gondot.. kiveszem oszt kész.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz átalakított generátor a legkisebb gond
Mikor bontottam sok egyéb mellett volt egy különös +oldás ... a blokktartó csavart a blokk furatain kell(ene) behelyezni... de az ügyes szaki betette a másik oldalról (ahol nincs hely) rájött hogy a csavart meghajlítva be lehet forgatni...
És megcsinálta!!!
- 2 likes
Komment
-
Csak úgy... Tegnap este elsétáltam a civil házig ( az óvóhely melletti épület) kb 200métert, s részt vettem a trianoni megemlékezésen. Közben hazaugrottam néhány percre a kis privát tüzemet is fellobantani.. Szép beszédek hangzottak el,egy kislány ingen szívhezszólóan elénekelte az ismerős arcok nélküled című dalát. Volt pogi meg más jóság is. A polgárőrök most nem vettek részt az eseményen, épp 4.-én álltak szolgálatba a déli határ védelmében, Az első pár órában 16 migránst fogtak.
- 3 likes
Komment
-
Újabb kalandok pénteken... bekötött a lakk edzője. Kedvenc márka: Dupont. No ezért nekem Kecskemétig kellett utaznom, s minő öröm,bezárt az üzlet festékkeverő részlege. Hoztam helyette Sibren lakkot kipróbálásra... olasz felnit fújok olasz lakkal,olasz pisztollyal...
A teljességhez már csak az kellene h a gazda a Pirellivel szerelt kerekeket kivigye Torinóba h a levegő is olasz legyen. 
a nap befejezése pedig: dokilátogatás.
Etetem a madarakat,készítettem etetőt,itatót s elég sok madár megjelenik... több gerlepár is. Észrevettem fogyatkozik a számuk
s van hogy pár nélkül szólóban érkeznek. A szomszéd kislány talált egy meglőtt vgalambot amit átadott javításra... (valamelyik baromarcú szomszéd lövöldözik) Nos azzal a galambbal voltam a szomszéd város dokijánál kötözésen. Jelenleg eszik,iszik,lábadozik...
- 6 likes
Komment
-
Szervusztok! Barátom! Ne haragudj meg! Vidd a tömlőt fújatni Olaszba.. Baranya megye...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA teljességhez már csak az kellene h a gazda a Pirellivel szerelt kerekeket kivigye Torinóba h a levegő is olasz legyen.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Olasz_...C3%BCl%C3%A9s)
- 3 likes
Komment
-
Höhö! Óriási duma......................................................................pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVidd a tömlőt fújatni Olaszba.
Miért kell legalább 20 karakter egy kommentbe, igy most jobb??
- 3 likes
Komment
-
Nah fain lett.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzekkel bíbelődtem unatkozás helyett.. ebben az időben szépen sül a lakk..
Jobb, mint fehéren volt.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
A spamek miatt elsősorban. Egy időben egy csomó olyan kamu profil regisztrált az oldalra, amik vírusos linkeket terjesztettek, és párbetűs hozzászólásokkal szórták tele a fórumot. Szóval ez egyfajta védelem. És hogy ne legyen: Igen, Jah, OK, kb, Mi? stb. hozzászólásokkal teli a fórum. Joker ki tudja játszani, ha tesz elég szóközt, csak a betűk jelennek meg, és a szóköz is beleszámít a 20 karakterbe.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHöhö! Óriási duma......................................................................
Miért kell legalább 20 karakter egy kommentbe, igy most jobb??
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment