Blackmumus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet összedörzsöl a mágnes az aluharanggal...
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMennék én, de nekem messze van. Főleg úgy, hogy egy tegnapi 60km-es, gondmentes minitúra után ma reggel az út szélén hagyott a motorom. 135km alatt megevett egy gyertyát, úgyhogy még babrálni kell az úszóval is, meg a gyertya típusával is, hogy jól menjen.
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése1esben ha minden igaz 120at mentem.
Jó-jó értem én....
Egyébként Guinness rekordot állítottam fel, csak nincs hitelesítve. Hajdúdorogon jártam és felvettem egy idősebb stoppost aki térszeg volt. Egye fene hova vigyem? " Az oázisba" hol van? Az út végén. Nos, 50-100 méterre volt az oázis Inkább 50. Mondtam is neki ilyen rövid fuvarom még nem volt :-)))
Azért megköszönte nagyon szépen.Beagle és Blackmumus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseminden esetben szét kell kapnom az órát
Semeddig se volt jó, vagy egy darabig igen?
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az, ami tőlem van?
Semeddig se volt jó, vagy egy darabig igen?
- 3 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe azért vigyázz nehogy bemérjenek az autópályán,ha kicsit odacsavarod neki
- 5 likes
Komment
-
Már kezdtem rácsodálkozni a gépedre 1-be 120 nem semmi. Vígasztalás képpen az én első napom sem volt eseménytelen, 35km-után az új Briks gyertyán eltűnt a szikra-enyit a minőségről! Miután elővettem az ősi "Pál "-t ment tovább. Örülök , hogy Te is az arcoddal nyesed a szelet , majd lassan beállnak a gépek - lényeg, hogy mozognak végre Önszántukból!
- 1 like
Komment
-
"35km-után az új Briks gyertyán eltűnt a szikra-enyit a minőségről!"
Minőség az sajnos már nem szempont . A brisk eléggé zsákba macska, van hogy 1 hét alatt megeszi, de olyan is van hogy 1 hónapot is túlél... Azt hiszem ideje NGK-ra váltani, hátha jobban bírja.
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudnak bemérni Akkora ködöt húzok magam után, hogy nem látszik ki a rendszám. Meg pirosnál a hátszél beköpi a rendszámot olajjal így ki sem látszik márUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2013 máj. 05, 19:40.
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem is sűrű(1:25) a keverékemen, de azért ez durva...
Komment
-
Azt gondoltam hogy csak túlzol. Az mondjuk durva hogy sűrűbb a bejárató keveréked mint az enyém... Az enyém még csak nem is füstöl(legalábbis annyira nem hogy feltűnő legyen, de aztán lehet leszedem a könyököt és rosszul leszek ) pedig nem sokkal hígabb...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2013 máj. 05, 19:48.
- 2 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekem még 1:20,
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem meg 1.15! Az első 500 km-en még így keverem!
Én is szeretem mikor a pirosnál a kocsik 5 centire állnak meg mögöttem, aztán a visszapillantóból figyelem hogy mattul el a rendszámtáblájuk :P
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár 300-on túl vagyunk!
Tényleg! Környékbelieknek ajánlom figyelmébe:
2013. május 11. Nyíregyháza - Sóstó Múzeumfalu, Jótékonysági Kiállítás - Főzés <a href="http://www.youtube.com/watch?v=6xMMIeYkOXo" target="_blank">, Sajtócikkek
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz hogy lehet? Gyertyád hogy bírja? Nem 1:20 van előírva neked is?
Mindenesetre én így keverem és fogom keverni az üzemanyagot. A gyertyámnak semmi baja sincs még,én NGK-t használok minden motoromban,nekem ez vált be. A bejáratás után lesz egy alapos kipufogó tisztításom,de igazából csak hidegen füstöl nagyon,ha bemelegszik,akkor már nem olyan vészes,bár teljes gázt még nem húzok neki és max. 60 km/h-val "hajtom"!
Komment
Komment