wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
, remélem hamar megtalálod a jó beállításokat. Ez a legcefetebb része a felújításnak szerintem...

Inkább 50. Mondtam is neki ilyen rövid fuvarom még nem volt :-))) 
Tökéletesen működött, már szólni is akartam, hogy nagyon f.sza de 120 km után meggondolta magát. Mindenesetre a kilómétereket még számolja, úgyhogy féligmeddig használható, de a bejáratáshoz szükséges sebességhatárokat csak a motor hangja alapján tudom tartani
Még szerencse, hogy volt 120 km-em kitapasztalni ezeket a hangokat.
Akkora ködöt húzok magam után, hogy nem látszik ki a rendszám. Meg pirosnál a hátszél beköpi a rendszámot olajjal így ki sem látszik már
. A brisk eléggé zsákba macska, van hogy 1 hét alatt megeszi, de olyan is van hogy 1 hónapot is túlél... Azt hiszem ideje NGK-ra váltani, hátha jobban bírja.
Akkora ködöt húzok magam után, hogy nem látszik ki a rendszám. Meg pirosnál a hátszél beköpi a rendszámot olajjal így ki sem látszik már 
Az enyém még csak nem is füstöl(legalábbis annyira nem hogy feltűnő legyen, de aztán lehet leszedem a könyököt és rosszul leszek
) pedig nem sokkal hígabb...
Már 300-on túl vagyunk!

| 2013. május 11. | Nyíregyháza - Sóstó Múzeumfalu, | Jótékonysági Kiállítás - Főzés | <a href="http://www.youtube.com/watch?v=6xMMIeYkOXo" target="_blank">, Sajtócikkek |

Komment