Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Tibor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselátta esetleg még valaki?
Komment
-
Szia Kollarg!
Remélem nem esett komolyabb bajod és nagyobb a lelki seb, mint a fizikai. Az már biztos, hogy új felnid lesz, mert ez csúnyán meggörbült. Az első villát - ha olyan anyagból van - ki lehet préssel egyengetni. Az enyém is olyan. Enyhe görbülést simán tolerál. Csak jól ki kell centírozni.
Persze remélem, hogy esetedben erre nincs szükség. JA és szerintem kék volt az a Mondeo.:...(
- 2 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem, legalább az első villád nem hajlott el...
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszerintem kék volt az a Mondeo
Viszont a kék nem a helyes megfejtés.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont a kék nem a helyes megfejtés.!!! A fene egye meg az ilyen autós-motoros találkozót.
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁtugrottam a motorháztetőt és talpra érkeztem a túloldalon,Legalább volt érvényes biztosítása az ürgének?
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegalább volt érvényes biztosítása az ürgének?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Szegény gép...
De a lényeg hogy komoly bajod nem lett!
Viszont egy kérdés ami felmerült bennem hirtelen. A biztosító mi alapján állapítja meg a keletkezett kárt?
Egyébként a teleszkópszárat ki lehet egyenesíteni, Elég jól bírja.
Viszont ha egyengetés után csárén fog állni a kerék akkor a kormánykiflik is csavarodtak...
- 2 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont egy kérdés ami felmerült bennem hirtelen. A biztosító mi alapján állapítja meg a keletkezett kárt?
Mindenesetre én nagyon kíváncsi vagyok a biztosítási menetre és a végkifejletre!! (forintosítva) Légyszives írd majd le ezt is!
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehelyesen megtippeli milyen színű volt a Ford Mondeo, ami nem adott elsőbbséget nekem szombat este:Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 jún. 17, 15:31.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lelki sérülésed itt nem látszik pedig az legalább ekkora gondolom. Az én tippem a Fehér
Egyébként gratulálok kedves sepy, nyertél egy söröcskét - egy fehér Mondeo kombi volt a másik résztvevő.
Mondjuk ma délután biztosan nem ugrok át Orosházára, de amint összefutunk a vendégem vagy. Nyáron úgyis terveztem Szegedre túrázni...
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén nagyon kíváncsi vagyok a biztosítási menetre és a végkifejletre!! (forintosítva) Légyszives írd majd le ezt is!Eddig ott tartunk, hogy a srác 11 után telefonált, hogy leadta a papírt, elindult a dolog. Még egyszer elnézést kért, megkérdezte hogy vagyok, ilyesmi.
Én is voltam a biztosítónál, a biztosítós kisasszony szerint így, hogy egy helyen vagyunk várhatóan 24 órán belül ( állítólag a nagyon max. 2 nap) felveszi velem a kárszakértő a kapcsolatot. Ugyanez a hölgy mondta, hogy elképzelhető, hogy elsőre ajánlanak egy összeget számla és minden nélkül. Tudtommal ez csak GTK-nál szokott előfordulni, meglepődnék ha arra hoznák ki...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok Uraim! Vendégem egy sörre az az illető, aki elsőként helyesen megtippeli milyen színű volt a Ford Mondeo, ami nem adott elsőbbséget nekem szombat este:
[ATTACH=CONFIG]17139[/ATTACH]
De a lényeg hogy komolyabb baj nem lett a találkozásból
.
- 1 like
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea helyszínen elismerte azonnal (nagyon egyértelmű volt),
Hidd el, örülök, hogy így megúsztad! Amit az én pici fiam nem mesélhet el magáról, pedig az Őt letaroló autó is Ford Mondeo volt, igaz a szakértői vizsgálat az MZ sebességét 48 és 51 közé tette. 1,2 másodperce lett volna szegénykémnek arra a "mutatványra" ami Neked sikerült! A mi Fordosunk nem volt ilyen "szimpatikus" arra hivatkozott, hogy nem égett az MZ lámpája, meg gyorsan ment. Ja és nem érezte magát felelősnek!
Úgyhogy mikor senki nem lát tedd össze a kezedet és mondj hálát az Őrangyalodnak!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 9 likes
Komment
Komment