A „mennydörgő” hangját amúgy hogy viselik a szomszédok?
De tudják már, hogy vasárnap délután mindíg hajtóműindítás van.
Egy biztos felébred a falu népe
De tudják már, hogy vasárnap délután mindíg hajtóműindítás van.
Mivel a természet kíváncsisággal sújt minket hát elmondom!KB 20Mp-ig mutatta a fordulatot aztán 8000 fölött megakadt!Azóta nem mozdul.8000-ig van osztás rajta tehát valószínű hogy dupla fordulatot mér!Ma majd szétszedem és megnézem mit tehetek vele!Ha károsodott akkor van 7000ft-ért egy szép kéken világító lámpám............a többi kiderül!Minden esetre azért írtam a hü...g szót mert 10000ft ért lehet kapni Müller féle direkt MZ-re gyártott el,ford,mérőt!De sokaltam az árát.Így most ha nem tudom megcsinálni akkor megveszem a ,,Müllert" így olcsóbban jövök ki!Hiszen mostmár tudom amit akartam..............és a tudás a legnagyobb kincs!
Így van!!!1000Ft-ért nem is kellene!Vagy 10000-vagy semmi!Így mulat egy rokinyugdíjas!Majd megveszem a Müllert és ha az nem jó akkor van másik a neten!Legfeljebb nem motorozok csak küldöm a lóvét a kereskedőknek!
Hova gondolsz??!!!Még hogy Kínai?!Eredeti USA technológián alapuló sport superhiperizé!Csak gondolom Kínán keresztül utazott!
...ja!....és még HD is!Ami nem tom mit takar de szupin hangzik!........és SPORT!Ami ugye bírja a strapát! KB 20 másodpercig ez is bírta!Mindjárt szétszedem!Lehet hogy csak megszorult?Akkor meg elég csak megzsírozni vagy olajozni!Van jó csapágyzsírom jól bekenem!

......khmmmmm!!!!Akkor még egyszer!!!!!Elektromos fordulatszám mérőt szeretnék!!!!!!!!
(eddig még csak 3421765-szor írtam le!)A gyári az MECHANIKUS!!!!!Azaz,úgy működik mint a kilóméteróra!Nekem rengeteg bajom volt vele!Főleg a főtengely átalakítása miatt!
NA végre egy jó kérdés!Ezt pontosan és tudományosan el tudom mondani!Szóval van rajta(mármint az órán!)5db tyúkbél ebből 2db a világításé a másik3db egy piros egy zöld egy fekete!Na most ezeket a csatolt bekötési rajz és Angol nyelvű utasítás alapján rákötjük a moci valamelyik vezetékére+a bizgentyűjére ami közvetlenül srévizavé a karnedli mellett van!..........és kész!Máris nézhetjük az órát!
Úgy is hideg van még!Majd megoperálom!

)
Komment