A bogárnak úgy tudom 15"-os a kereke, ez meg 16-os. És szegecselve van a belseje a felnire. Szerintem valami régi cucc lehet.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Egy utánfutóról üzleteltem,köszörű,satu,alu,vas,réz,és némi eszt. munkáért!Baltával kettévágott autóból az utolsó kanyar lett az enyém!!!!De komolyan,senkit nem érdekel!
- - - Updated - - -
A bogárnak úgy tudom 15"-os"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMáté de " szép " emléket elevenítettél fel bennem!. Anno egy Bogárról kellett le és fel szerelnem az önindítót fel bakolva alatta fekve. Most ez a kép vázolja amiről beszélek csak még fölé kell képzelni a kasznit!
Vagy akkoriban ez még nem volt divat? A mai agyonpréselt pici autókban lassan már egy olajszűrő cseréhez is ki kell szedni az egész motort ...
- 2 likes
Komment
-
Ez 1979 környékén volt akkor még nem volt olyan koros ez a technika meg nem volt minden kis műhelyben emelő. Akkoriban történt egy hölgy Svájcból haza jött egy nagy Opellel és mondja " nézzük meg a spultot mert 120- nál olyan bizonytalanul megy az autó!. Néztünk egymásra mikor nálunk 50-60 -at mentek a Zsigával és a többivel a hóban Ő meg bizonytalannak érzi 2x annyinál. Akkoriban nem volt még motor kiemelő zsiráf- csak az igazi az állatkertben .
- 3 likes
Komment
-
Mivel varrod?
Most már nem sürgős van másik tank,ha viszket majd a tenyerem nekiesek."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
ennek a motornak meg csúszott a kuplungja. Leeresztőcsavart kicsavarva nem jött semmi,ezért azt hittem megvan a hiba..
- - - Updated - - -
Jó dolog a zsír,csak nem minden hová.s nem minden mennyiségben.. A képen olajjal keverve,felmelegítve...leeresztési kisérlet után látható. Ha elég gyors leszek,tegnapra kész lesz.
- - - Updated - - -
És most,:ezt kellene vissza- varni!!
- - - Updated - - -
Most nem itt vagyok aktív..ültetem a krumplit és társait+ szőlőt telepítek,vakondokkal harcolok...s egyéb vidéki játékokat űzök..
- 4 likes
Komment
-
Öröm az ilyet helyrehozni.
1.
A leghatékonyabb módszer az ha kifigyeli az ember hogy mikor túr, és ninja-mód odalopózik az ásóval és egy hirtelen mozdulattal kifordítja.
2.
Ha ez nem megoldható, maradnak a mindenféle játékszerek. Van aki az élvefogóra esküszik.
Próbáltam, nekem nem jött be, túl rafinált volt a dög, megneszelte hogy valami nem okés, nem ment bele.
3.
Nekem otthon, homoktalajon a karbid vált be.
A járatát óvatosan kibontod, minél beljebb beküldesz belőle 4-5 kavicskát, öntesz rá vizet, majd gyorsan betömöd a nyílást. Ez nem öli meg a jószágot, de jó eséllyel elriasztja.
4.
.... ezt inkább nem írom le mert megtalál a grínpísz és visítva köveznek meg...
- 1 like
Komment
Komment