Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Jó hát akinek 2 ütemű az gyorsan megoldja . Az én esetembe kéne egy plusz tartály a gázolajnak .(Plusz a KPM nem biztos hogy jó szemmel nézné a hadseregtől lenyúlt ötletet.)
Jó hát akinek 2 ütemű az gyorsan megoldja . Az én esetembe kéne egy plusz tartály a gázolajnak .(Plusz a KPM nem biztos hogy jó szemmel nézné a hadseregtől lenyúlt ötletet.)
És a KPM-nek mi köze van ahhoz ha épp hirtelen meghibásodik valami és elkezd füstölni a motor?
Ja persze, megéreznék a hót gázolajszagot és már állítanának is meg... Innentől lehetetlen kimagyarázni a kipuffhoz menő kis csövet ami egy plusz tartályból jön.
Ja persze, megéreznék a hót gázolajszagot és már állítanának is meg... Innentől lehetetlen kimagyarázni a kipuffhoz menő kis csövet ami egy plusz tartályból jön.
Akkó nem gázolajat raksz bele hanem 2T olajat, aztán ráfogod hogy de bizony ez 2T gép
Ezért jó a fiataloknak!1,Munkába mehetnek! 2,gondtalanul száguldva hasíthatják a levegőt! 3,Van miből kifizetni a büntit! 4,Gyors kényelmes modern mocijuk van!Ezzel szemben mi nyomoronc nyögdíjasok??????Még a rendőr is nagy ívben elkerül minket!Előzhetek én a VEDA kapu alatt záróvonalon keresztül 70-nel a rozoga öreg ,,Sárkányommal"!Le sem tojnak!
Gyulám mindezt csak halkan mond mert sok embert azért tartanak " Ott" FENN , hogy ki okoskodjanak valamilyen új sarcot mit ellenünk is bevethetnek. Én nem érzem ilyen hosszúnak azt a gyeplőt irántunk! Ne hiányold a sárga csekket mert megérkezik vele a gólya.
Javaslom nehany embertol a hozzaferes megvonasat a 100 hsz ellenere. Nem eletszeru a rendszer.
El kellene ezen tényleg gondolkozni. Coli barátunk 104 hozzászólásával beleláthat már mindenbe, Kajdokukac pedig még mindig nem. "Gondolkozzunk Béláim, nem jól van ez így!"
Komment