Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A Husvarna jobb mert hosszában viszi a szeget ...
    Érdekes a Rozsályiak kivéve mátéaput STIHl-lel vágták a szeget

Komment

Így siessen munkába a jóember kora reggel...
      Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	134.7 KB
ID:	149777

Persze civil autóból, jól elbújva, Észre se vettem őket

Komment

Jól jöhet még ez. ha el akarod adni a motorod !!!!

Komment

Merthogy a motorkerékpár megengedett sebességét nem tudtuk meg, ez teljesen szabályos.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            [ATTACH=CONFIG]33841[/ATTACH]

Persze civil autóból, jól elbújva, Észre se vettem őket
            Hát igen, a pénzbehajtás az megy. Bezzeg az igazi gonddal nem törődnek, sajnos elég nagy bajok vannak a legalapvetőbb dolgok betartásával is :/ .

Komment

Na de mi ebből a tanulság? Nem az olajon kell spórolni...
              Mondjuk Mir-mur-t a Trophyjával már nem lenne ilyen könnyű bemérni

Egyébként meg az nem számít hogy a képekre mi van írva.
              "a közigazgatási hatósági eljárás során nem a fizika törvényeinek figyelembevételével kerül megállapításra a mért sebesség értéke.”
              A forrás(érdemes elolvasni)
              Téved a traffipax? | Vezess

Komment

Jó hát akinek 2 ütemű az gyorsan megoldja . Az én esetembe kéne egy plusz tartály a gázolajnak .(Plusz a KPM nem biztos hogy jó szemmel nézné a hadseregtől lenyúlt ötletet.)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Jó hát akinek 2 ütemű az gyorsan megoldja . Az én esetembe kéne egy plusz tartály a gázolajnak .(Plusz a KPM nem biztos hogy jó szemmel nézné a hadseregtől lenyúlt ötletet.)
                  És a KPM-nek mi köze van ahhoz ha épp hirtelen meghibásodik valami és elkezd füstölni a motor?

Komment

Ja persze, megéreznék a hót gázolajszagot és már állítanának is meg... Innentől lehetetlen kimagyarázni a kipuffhoz menő kis csövet ami egy plusz tartályból jön.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ja persze, megéreznék a hót gázolajszagot és már állítanának is meg... Innentől lehetetlen kimagyarázni a kipuffhoz menő kis csövet ami egy plusz tartályból jön.
                      Akkó nem gázolajat raksz bele hanem 2T olajat, aztán ráfogod hogy de bizony ez 2T gép

- - - Updated - - -

Egyébként meg épp szúnyogot irtasz

Komment

Ezért jó a fiataloknak!1,Munkába mehetnek! 2,gondtalanul száguldva hasíthatják a levegőt! 3,Van miből kifizetni a büntit! 4,Gyors kényelmes modern mocijuk van!Ezzel szemben mi nyomoronc nyögdíjasok??????Még a rendőr is nagy ívben elkerül minket!Előzhetek én a VEDA kapu alatt záróvonalon keresztül 70-nel a rozoga öreg ,,Sárkányommal"!Le sem tojnak!

Komment

Gyulám mindezt csak halkan mond mert sok embert azért tartanak " Ott" FENN , hogy ki okoskodjanak valamilyen új sarcot mit ellenünk is bevethetnek. Én nem érzem ilyen hosszúnak azt a gyeplőt irántunk! Ne hiányold a sárga csekket mert megérkezik vele a gólya.

Komment

valamilyen új sarcot mit ellenünk is bevethetnek.
                            Azért NÉHA a szabályokat sem ártana betartani!!!!Nem mindig a sarcolókat okolni!.......

Komment

Bocsánat de az előző hsz.- ban nem erről beszéltél?!

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Javaslom nehany embertol a hozzaferes megvonasat a 100 hsz ellenere. Nem eletszeru a rendszer.
                                El kellene ezen tényleg gondolkozni. Coli barátunk 104 hozzászólásával beleláthat már mindenbe, Kajdokukac pedig még mindig nem. "Gondolkozzunk Béláim, nem jól van ez így!"

https://youtu.be/K6ANpT3Uoos

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X