...hogy mit verek le, te meg az idő alatt míg én kettőt léptem befelé már a satupadtól fordultál vissza.
Az külön öröm volt hogy le akartam mérni milyen lehúzót csináltassak a kuplunghoz,mert olyan tuti helyre pakoltam hogy nem találom. Nem volt rá szükség mert leesett magától.
A visszajelzők szépen világítottak (rá volt kötve a km óra világítása,hogy olyan legyen mintha igen..de nem) Gyujtótrafó csere után indítottam,de nem volt örömködés. Az előgyujtás lábtörésrs állítva. még pár apróság. Most a blokk az asztalon. Elővettem a másikat ami igéretesebb volt...volt benne akku
Gyujtás maxon,ez is majd eltörte a bokám. Ellenőrzéskor a dekli levételénél ua a süllyesztett kereszthonyos csavarok. Ellenőrzés után után ugyanúgy kötött visszajelzők. Beállítás után indult,leált...20 rugás semmi. Benzin van, megszakítót mozgatva szikra van. KLG gyertya csere.. indul majd leál. szikra van benzin van,nem indul. Gyertyacsere indul, jár ... leállítom,próba. semmi. Szikra nincs,csak ha kézzel nyitom a megszakítót. Hiba: utángyártott megszakítónak a szegecselése kontakt hibás. Újraszegecselés után oké..viszont a megszakító rugójához a bütyök forgáskor hozzáér (ez sötétben vvolt látványos) Már ez is rendben. Az hab a tortán,hogy mikor jár a motor kifújja az olajat a kuplung bovdennél. + apróságok. Egy motor "csak" beüzemelése nem is mindig olyan egyszerű.
Mikor katona voltam...terepgyakorlaton rendszeresen kaptunk...érdekes,hogy ott szinte csak én ettem meg.
Nyáron negyven fok melegben olyan volt mint a pacalpörkölt..
Felbontáskor különösen vigyázni kellett merre áll a kozervbontó hegye.. 2méteres spricc is volt.
Nekem plussz egy málhazsák tele volt a kocsiban...mellé pedig pár csoki konzerv. Aki ismeri, tudja ragacsot lehet belőle készíteni az ellenségnek...mint enyhébb változatából az egereknek.
Komment