Szép a 634-es, olyan, mint az enyém. Kimentem a műhelybe, de az enyémen egy darab csaj se volt.
. Én csak nagybátyám módszerét tudom javasolni, 2 rendes házőrző kutya és 10x is meggondolják hogy bemenjenek-e... Ha még esetleg be is figyel egy marcangolás és kint van a tábla sok bajod nem lehet belőle, főleg hogy van hivatalos nyoma egy korábbi incidensnek ami indokolta az ebek beszerzését.
Bár egy csapágy golóbisokkal megtöltött airsoft is elég nagyot üthet(nem tudom biztosra mert még nem próbáltam, az összes fegyverem műanyag gearboxos)... Plusz messziről egy laikus egy drágábbat simán benéz igazinak.

Akkora balhét vettem le, hogy rezgett a léc. Persze a zsarukat már nem hívhattam. Később vettem egy azóta engedély köteles flóbert pisztolyt. Jól begyakoroltam a használatát. DE! Eltelt egy idő. A fegyver engedély köteles lett. Eladtam lőegyletnek. Most sok évvel később megértettem valamit! Ha szabályosan tárolók, SOHA nem lett volna módom használni. Nem tudtam volna kivenni a trezorból, betárazni, figyelmeztető felszólítást (!!!!), majd figyelmeztető lövést leadni... Stressz helyzetben jobb a passzív védelem. Az nem fordítható ellened. Ha még nem vagy otthon, akkor úgy is reménytelen a dolog. Csak megelőzni tudod. Kamera, kutya, szögesdrót—¹, riasztó, stb...
Komment