Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    legtöbbször kicsibe szakadozva,ilyenkor jooker választékos szavai jutnak eszembe...a szolgáltató bővíti állandóan a befizetést,a sok fejlesztés miattéppen a lefedettség hiányos.
    Ez volt nálunk is. Fizettük a 10Mb/s sebességet, de már egy sima weblapot alig bírt betölteni. Szóltunk a szolgáltatónak, a válasz az hogy túlterhelt a hálózat, ennyi van. Egyébként is a szerződésben ott van hogy minimum 1Mb/s kel hogy legyen, az meg még épp megvan.
    Szóval letelt a hűségidő és szolgáltatót váltottunk. Most van 30Mb/s, olcsóbban mint a T betűs szolgáltatónál a 10Mb/s...

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Ablak védelemre talán jó lehet az a " festék" amivel régen a kocsik hátsó ablak fűtését készítették, javították. Azt hiszem ezüst tartalmú volt, tehát jó elektromos vezető. Talán vékony (0.5- 1mm) szélességben felhordva átlóban, saroktól sarokig. Hozzá kapcsolódó szakadásra jelző hang, fény technika. Talán ez jobb, mint a kapcsoló, amit kis szerencsével vékony lemezzel ki lehet támasztani.
    Nyilván egy ilyen kapcsoló addig jó amíg nem tudják hogy van. Ha már tudnak róla akkor könnyű kikerülni vagy kiiktatni.
    Ha viszont a környezeti feltételek adottak akkor egy sima mozgásérzékelős lámpa mozgásérzékelője a legjobb megoldás.

Az este csak feltöltődött a videó:
    https://youtu.be/GJLruoO7KOk

Videót elindítod YouTube logóra rákattintasz a jobb alsó sarokban és rögtön nagyban látod.

Komment

Videót elindítod YouTube logóra rákattintasz a jobb alsó sarokban és rögtön nagyban látod.
      Nem álmodozom!egyből mindenféle hiányt ír.
      Örültem,hogy kicsiben megtudtam nézni.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én nem látok logót sehol... Más: 4 napja Csepel 125-öst készítek elő festésre. Váz,sárvédők,tartófülek hegesztése,egyengetések,alapozás kész vannak. Mai nap gittelés,füllerezés nagy része kész. Ajánlatkor elfeledkeztem róla,hogy ez az egyik legnehezebben festhető motor. kb 80db festendő alkatrész.. s mind látszik...mindennek szépnek kell lennie. Nyomom rendesen,hogy mielőbb túllegyek rajta.

Komment

Örültem,hogy kicsiben megtudtam nézni.
          Én is örülnék,de nekem itt nincs logó.

- - - Updated - - -

rákattintasz
          Ilyen piros izét nem találok. Az én gépen a hibás?

Komment

Ha a videót elindítod kellene lennie egy ilyennek.
            Click image for larger version

Name:	Névtelen.png
Views:	1
Size:	193.0 KB
ID:	151872
            De ha nem akkor kattintsatok rá erre a szövegre és bejön a videó.

Komment

Így már ok.... Köszi!....

Komment

rejtett elektronikus védelmén,-csak „magad uram
                Első lépésben húzzál ki néhány sor szigeteletlen huzalt, és tegyél rá olyan táblákat mint a képen. Még tehetsz rá néhány ledet is ,szintén a képhez hasonlóan. Egyenlőre 9-12 volt elég a ledhez hogy világítson vagy vibráljón, de tuti nem fogják kipróbálni hogy ráz e !Click image for larger version

Name:	201302151065.jpg
Views:	3
Size:	192.2 KB
ID:	151873

Komment

Egyébként ezek kb villanypásztor erősségűek?

Komment

Egyébként ezek kb villanypásztor erősségűek?
                    Ahogy vesszük ! 9000 volt !

Komment

Ahogy vesszük ! 9000 volt !
                      Arra mág egész jól lehet táncolni

Komment

Arra mág egész jól lehet táncolni
                        Igazából olyan, mint mikor elkapod a gyertyapipát ! Lezsibbad a tököd is !

Komment

Hát, azér egy gyújtótrafó legalább 30000V. A jobbak tudhatják a dupláját is.
                          Szóval az ütősebb

Komment

Az kevés , legalább a dupláját ... hogy a "barnabőrű" elkövető meg is várja a károsultat .... Az eszem megáll ... a múlt héten történt , hogy jóanyám riasztotta apámat , hogy : "te , valaki van az udvaron !!!!" ..... Az öreg először azt hitte hogy valaki ..."legálisan" van ott , de a felszólításra az udvarra ugorva meghűlve látta meg hogy egy barnabőrű ..... aki közölte , hogy a kertkapu felől érkezett , merthogy a "kiskutyája" (pinanyaló jorki ...) beszökött az udvarra , az esőkifolyó lukon keresztül , és ő csak meg akarta fogni ...
                            Erre a papi közölte , hogy ennek az a módja hogy az utca felől be kell csöngetni , majd a problémát vázolva megkérni a tulajt , hogy valami megoldást találjanak a dologra .... és még ezek után húzgálta a száját !!!!! Szívem szerint némi előkészítés után, legszívesebben elásnám az illetőt a kert végébe !!! Ezeknek már mindent szabad ? Az eszem megáll ....

Komment

Sziasztok! Nem tartom magam rasszistának, de fajokra osztom az emberiséget! És bizony ezeknek a vérében van a bűnözés... Este néztem a YouTube videómegosztón egy videót, melyben szétberheltek egy digitális fényképezőgépet. Kiemelték, hogy a vaku kondenzátora veszélyes. Nagyot üt a benne tárolt feszültség. Ezt megerősítem, mert szedtem én is szét vakut. Gyerekként. Azt gondolom, ez is egy járható út. De... A bivaly erős gyújtást is írta valaki! Minden esetre nálam a sufnijaimat mögött korhadó szöges deszkák vannak az—¹ avarban. Véletlenül ott maradtak, szöggel felfelé.

Komment

merthogy a „kiskutyája” (pinanyaló jorki ...) beszökött az udvarra
                                Szeretem amikor a hazugságaikkal még hülyének is nézik az embert.
                                Tavaly egyszer pár órára nyitva maradt a kocsibejárónk. Ezt ők meghívásnak értelmezték. Azt gondolták teszkógazdaságos garázsvásárt tartunk. Nekik jó bolt volt, egy szalagcsiszoló, ütvefúró, láncfűrész került új gazdához Csak mi nem lettünk gazdagabbak, sajnos nem vettük észre őket.
                                Pár hónap múlva megint jött egy bagázs "bevásárolni". Őket a szomszéd vette észre, azonnal jött is a vasvillával. Azt mondták, csak azt az embert keresik aki itt tüzifát árul. Ja... a hátsó kertben, a szolgalmi kis utca felől. Szerencsére a szomszéd nem volt szívbajos, "finoman" eltessékelte őket.
                                Aztóta mindent zárogatunk szorgalmasan. 2 garázs, műhely, kapu, lakás... Néha morgolódok magamban hogy egy rohadt nagy kulccsomóval kell járkálnom a saját portámon. Pláne mikor azt a rohadt nagy kulccsomót fent hagyom a lakásban és lent a garázsnál koppanok hogy mehetek még egy kört .
                                De inkább ez minthogy egyszer arra menjek hogy már nincs mire felülnöm...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X