Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szervusztok!

    Lehetséges,hogy a kötelező műszaki vizsga eltörlése estén egy ideig megnőnének a műszaki okokra visszavezethető balesetek,mint ahogy a szabad fegyvertartás esetén a kocsmai lövöldözések (nem vagyok a fegyver híve) de,ha példásan büntetnék az okozókat,akkor egy idő után minden rendben lenne.Nem kell ezektől a dolgoktól félni,mert az emberek maguktól is rájönnének,hogy felelősen kell gondolkozni és cselekedni,ha a felelőtlenség szigorú következményeket vonna maga után.

    Most amúgy is eléggé feldúlt vagyok,mert tegnap lett volna a bíróságon a váltó ügyben a büntetőper második fordulója.A tárgyalás érdektelenség miatt elmaradt,mert a vádlott nem jelent meg.A bíró azt javasolta várjunk egy kicsit,mert megpróbálja elővezettetni őkelmét.Vártunk-vártunk úgy egy jó órányit,amikorra kiderült,hogy a delikvenst nem lehet előkeríteni,mert ismeretlen helyen tartózkodik.A bíró ezután új tárgyalási napot tűzött ki és mosolyogva közölte,hogy reméli akkor tiszteletét teszi majd a vádlott úr,-kérdezem én,mi van ha mégse?

    Úgy elgondolkoztam,-ott voltunk az ügyben a bíróság részéről hárman,tanúk öten,kiküldtek egy járőrt,ami két fő és a szolgálati jármű,tehát teljesen hiába elvettek tíz embernek az életéből,kb. 3-3 órát,-hát ez ma Magyarországon az igazságszolgáltatás.

    Egy hatszorosan büntetett harmincon jóval inneni emberről van szó,aki ezek szerint fittyet hány mindenre,mert gondolom a büntetések az ejnye-bejnyén túl nem sokkal voltak szigorúbbak és ezért rá se bagózik hány embernek okoz a káron túl kellemetlenséget.Ha egyszer is úgy rendesen rendbe tennék,hogy megtanulja,hogy a másét tisztelni kell,akkor az ilyen perekre,talán szükség se lenne.

    Arról nem beszélek,hogy a betörés óta,ha éjjel kimegyek a lakásból,gyakran magam mögé nézek és állandóan van valami a kezem ügyében,vagy egy kis balta,vagy a gyalogsági ásó,vagy egy hidraulika cső,mert mostantól mindig számíthatok valamilyen látogatóra.

    A váltóügyet azok akik Tiszakeszin voltak részletesen ismerik,akik nem azoknak,-még a múlt év május elején betörtek hozzánk és többek között elvittek tőlem,4db. golf I-es váltót,amit szétzúzva megtaláltam az egyik ócskavas telepen.Tovább nem részletezem a történetet,mert úgy vélem így is érthető.

    Üdvözlettel:Che
    Nem igazán van az írásodban olyan rész amivel ne értenék egyet.

    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ,mint ahogy a szabad fegyvertartás esetén a kocsmai lövöldözések (
    Gáz-riasztó fegyvereket majdhogynem szabadon lehet még hordani is(akárki kaphat engedélyt aki nem büntetett előéletű. És nem is drága, valami 2-3000ft)
    És mégse lövöldöznek vele csak úgy a kocsmában az emberek. Hasonlóképp lenne ez éles lőfegyverrel is.
    Aki meg lövöldözni akar az nem hivatalosan úgyis beszerez akármit...

    Komment


      Nyílik a bicska a zsebemben
      Nekem műszaki vizsga alkalmával percekig lesegette a vizsgabiztos a fékbetét vastagságát. Ablaküvegen megvetően követtem figyelemmel. Megkérdeztem, hogy az autókról nem veszitek le a fékdobot és kukkantotok bele?
      Órákig vártam a papírjaimra. Türelmetlenül megkérdeztem, hogy ha a motort kitoltátok, közölhetnétek valamit! Haladnék! "Várok arra, hogy a kolléga beírja a forgalmiba a műszaki érvényességet"
      mondom neki, keresd meg, írasd be....pár perc múlva visszajön..."szólhattam volna, hogy most vettem a motort" mondom neki emelt hangon, hogy velem ne hepciáskodjon...bejön egy másik faszi, hogy hogy beszélek!? ezzel az analfabéta senkivel? úgy ahogy akarok! ott a kezében az összes papírom, adásvételi, minden és nem tudja mit kell csinálni, de engem hülyének tudott nézni.
      ááá, agyrém

      Komment


        Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nyílik a bicska a zsebemben
        Az nekem is csak más miatt... Mióta viszajöttem sorban mennek tönkre a dolgaim(előbb tv, utána a robesz olajszivattyúja, most meg a babetta lett szimeringes....). Nem tudom miért üldöz a balszerencse .

        Komment


          Kedves Tigris!

          Sajnálom akkor lesz még egy probléma,mert "három a Magyar igazság és plusz egy a ráadás",-kívánom ne így legyen!Sajnos vannak az ember életében balszerencsés periódusok,de arra gondolj,hogy a "rossz után a jó dolgok következnek",ha más nem,hát akkor hamarosan kitavaszodik és önmagában már az is nagyon jó lesz,-csak egészséged legyen a többi kialakul!Fel a fejjel!

          Üdvözlettel:Che

          Komment


            Sziasztok hat a heten nekem is kijutott a bosszusagbol kb. egy eve hogy nem dolgozok a favagassal a heten hozzakezdtem 5 darab lancfureszbol 1 mukodik hozzavetolegesen elfogadhatoan.Ugyhogy a hetvegen lessz mivel szorakoznom.

            Komment


              Kedves Movisz!

              Csak azért nyomtam tetsziket az írásodra,mert megörültem neki,hogy itt vagy közöttünk,-mert negatív történésekre és élményekre az ember nem reagálhat pozitívan,már-pedig a "tetszik"-nek ilyen szerepe van.

              Nagyon sajnálom,hogy ilyen keveset vagy közöttünk,mert a többszörös személyes találkozás miatt közel állsz hozzánk és ,ha nem olvashatunk tőled,akkor hiányzol.

              Jó egészséget kívánok és szeretettel üdvözöllek:Che

              Komment


                Szombaton"Fűrészpárbaj" 250-db Őshonos jonatánfa ellen megyünk láncfürészekkel kb 5-10-en külömböző zömében Shtillel ,nem baj én a Husvarnámat viszem....
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                Komment


                  mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  250-db Őshonos jonatánfa ellen megyünk
                  Kertészként, ez nekem szomorú hír.
                  Számomra ez a legfinomabb alma. Nemesíthetnek akármit, egyik sem éri utol ennek az ízét. Esetleg megközelíti valamelyest.
                  Persze gondolom megvan az oka, elöregedhettek, nem puszta szórakozásból kell kivágni.
                  Nekünk egyetlen ilyen fánk volt, tavaly sajnos végleg megadta magát. Szerencse hogy előtte azért gondolt az utódlásra, gyökérről hozott 3 sarjat, amire most nagyon vigyázunk...

                  Komment


                    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szombaton"Fűrészpárbaj"
                    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    én a Husvarnámat viszem....
                    Úgy érzem nem leszel nyerő
                    A tetőn is hősködtél vele, de egyik faludbéli sem akarta kivenni a kezedből, mert szerintük a "stíl" az vacak

                    Komment


                      dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Számomra ez a legfinomabb alma.
                      gyerekkoromban volt nagyapámnak a pincénél un. pogácsa alma, az volt igazán finom bár nagyra nem nőtt (szerintem a kettő összefügg) bár az a fa se metszve se permetezve, se műtrágyázva ill. trágyázva nem volt sose. Kb.hét éve vágtuk ki és anyám is úgy emlékezett hogy már az ő gyerekkorában is megvolt.
                      ezt be lehetne-e azonosítani miféle ( milyen fajta) jellemzője volt hogy jóval szélesebb volt a magasságánál (ezért hívták pogácsának)??

                      Komment


                        Minden bizonnyal ez lehetett:
                        http://gyumolcspedia.hu/teli-piros-pogacsa-alma

                        Komment


                          Én is azt mondom,hogy az egyik legízletesebb fajta ,sajnos nem ellenálló a mai sima,nagy almákhoz képest eladhatatlan pedig a cukor és az íztartalmához hasonlítják a maiakat,van amit csak tavasszal lehet megenni a maiakból ...igaz... szépek.......

                          A fürészre csak én szeretem a H-st.....Még széllel szemben is !!!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 febr. 09, 16:05.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                          Komment


                            dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Így azért csak rá vannak kényszerítve az emberek hogy legalább a féket csináltassák meg időnként, ne járjanak tükörgumival stb.
                            Tegnap és ma voltam a kötelező továbbképzésen és amit ott hallottam több embertől a műszaki vizsgáról az messze nincs még köszönő viszonyban sem az állításoddal, sajnos.

                            Komment


                              Az uj hazban meg nincs internet a telefonon valo irogatashoz nincs turelmem.De kovetem a forumot Sajnos a Guzzinak eltort a berukart visszahuzo rugoja ,a Pannonia telojaba pedig a ki kell cserelni abe suszoszarakat amit megvettem a Foti urtol vagy 3 honapja es azota is ugy van a nejlonba ahovgy o becsomagolta.Uğy hogy egyiket sem hasznalom aBmw-t szeretnem eloszedni es uzembe allitani tavaszra.Talaltam egy jo eszterga gepet "Angelini"r
                              emelem meg tudom szereźni .a foorso csapagyakat kell cserelni ha meglessz majd kerema hozzaertok segitseget

                              Komment


                                Kedves Madorka!

                                Bővebben,-ha egyáltalán szabad erről beszélni a nyilvánosság előtt,-ha nem azt is megértem.Szépen fejlődik a kisfiatok,-öröm nézni.A mi unokánk is megtette már az első önálló lépéseket,bár még bizonytalan egy kissé,de napról-napra jobban megy neki.Valamiért szereti a küszöböket és azokon többször is oda-vissza át kell kelni.

                                Üdvözlettel:Che

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X