jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ezek a németek megtették az első lépést a "szimpátiám " elnyerésének irányában . De remélem tovább fejlődik a dolog és mondjuk ha másodszor kapják el a motort , akkor autómatikusan beteszik egy ott álló (rendőrök felszerelését képező ) mozgó présbe . Aztán a kis "kockát " megvetetik az emberrel -akit köteleznek hogy szállítsa el egy MÉH telepre és a leadási papírt meg vigye ( ne küldje ) be a Tanácsházára .OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede legyünk őszinték. Az 50 es Simson is megy hetvenet.
a hengerből,és lecserélte a szükitett kipufogóvéget.És vizsga nélkül segédmotor bisztositást kötött az eldugott rendszámú simire.Egyébként úgy tünik a szimósok"árnyékban"maradnak,azért nem bántják őket.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 jan. 11, 16:34.wsievers kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz teljesen rendben van, de legyünk őszinték. Az 50 es Simson is megy hetvenet.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs legyünk őszinték,mindenki beválalta a büntit mikor kivette a kolátozógyürüt a siber felől és kireszelte a szükitett torkot
a hengerből,és lecserélte a szükitett kipufogóvéget.És vizsga nélkül segédmotor bisztositást kötött az eldugott rendszámú simire
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként nem kellett eldugni a rendszámot, mert nem is volt.
Tudtommal nem használható hivatalosan a mai napig eféle minősités nélkül segédmotor.Csak valamilyen érdekek miatt ezt mellőzik.
Nem baj,majd néhány milliárdból helyre állitjuk a rendet."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemehetnek sorba a „rizsrakéta” robogók is visszafojtásra.
Komment
-
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel.
Lemezárugyári géppisztoly - Vatera.hu
Lemezárugyári Roli Zoli EREDETI (üzemképes) - Vatera.hu
Komment
-
Először is Egészségedre! A másik dolog ami miatt billentyűt ragadok az ,hogy régen ültem egy ilyen "légy mentes" pláne kocsmában melynek a vendégeit megválogathatom. Ne keseregj ha bátrabban fogod csinálni több önbizalommal menni fog. Más is így kezdte még ha nem is vallja be. A másik pedig az,hogy két féle motoros van- van ki már elesett és a többi pedig ezután fog, " de ,hogy elesik egyszer " az biztos. Az biztos balra bátrabban kanyarodik az ember, talán a salak arénában is ezért kell az ember szive fele fordulni. Jó gyújtást és Fuss,43 éve én is elestem. A gyógyulásom mégis az jelentette mikor a haver T-5-ös én melyet Ő indított el és felsegített rá mert a jobb lábom teljesen gipszben volt mentem egy kört. Váltani tudtam a ballal csak fékezni az elsővel tudtam. Aki a családban látta égnek állt a haja de hidd el gyógyulást jelentette számomra pedig a debreceni Orvostudományin raktak össze. Azt azért el kell ismerni mostanában mondás nélkül is emlékszem rá mert érzem a nyomát. Fel a fejjel és sok gyakorlást és bátorság. Hidd el minden "Fejben" dől el. Üdv. Sepy.
- 3 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHátha valakit érdekel.
Lemezárugyári géppisztoly
- 4 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHátha valakit érdekel."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment