dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése

Nekem már egy jó satu is megtenné!!!..........no de ahogy,,Mateapu" pincérnője mondta mi(Én!) Pozitív vagyok(unk!)amíg van két kezecském és némi-nemü rálátásom a dolgokra addig megy minden!A többi szép álom!!!!Kezdem szétszedni a vasparipámat!Még nem veterán,még fűti az ifjúi hév és lelkesedés kissé avitos gazdájával egyetemben!Hiszen még csak 28 éves!(...no nem én)!Sajnos olyan gazdái voltak előttem hogy én már csak jobb lehetek!Május óta van nálam rengeteg lerobbanás és szerelgetés ellenére is több mint 6000km-t tettünk meg együtt,lassan-lassan összecsiszolódtunk!Jelenleg ilyen lelakott állapotban van!Van mit csinálni rajta!...........de jó lenne egy jó kis műhely!!!!!!!!!!!!!!!
Jobb lett volna inkább békén hagyni.
)
Tesókáim!Sokat töprengtem azon(többek között!)hogy milyen pofit tegyek ide!???!!!Mert a téma szomorúsága miatt(már mint hogy nem futi megfelelő dolgokra!)egy szomorú,netán pityergő arc dukálna!................DE NEM!!!!!!!!!Azért is kacsintós és mosolygós!CZsolti!Gyönyörűen írtad!!!!!!!!!!!!!.....és teljesen egyet értek veled!(habár anyós nincs!)Az életünk párja mindent megér!!!!!!!!!!!!!(?).......a kérdőjel a kivételeknek szól!(de olyan remélem nincs!)Dongos:A lábtartót a protkóim miatt teszem előre nem más okból!Ugyan is csípőprotézissel tilos lenne hogy a comb és a törzs 90foknál kissebb szöget zárjon be a kiugrás veszélye miatt!Már megszoktam és erre a kis időre míg el nem motorozok az égi motor paradicsomba már jó így is!Örülök a mondataitoknak hiszen a veterános vagy motor építő pasasokat mindenki vastag bukszájú embereknek tartja!........de mi tudjuk hogy kis pénzből csupán az anyag és a gép szeretetéből is lehet jó munkát végezni!
)
Miután szinte szomszédok vagyunk,ha bármiben segíthetek,csak szólj! Lehet,tudok egy satut szerezni neked,de nem ígérek semmit!
Nekem van már CO hegesztő gépem is,utánfutóval szállítani is tudom,így ha kell hegeszteni,csak szólj,bármelyik hétvégén meg tudjuk oldani,annyi időt tudok szakítani,de bármi másban is segítek,ha tudok.

sem kell mert vigyáznak ránk az égiek!.
Komment