A motorosboltban van banán,és málna illatú 2t olaj... Innen már csak egy lépés az íz...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mit mivel kenjünk, hogy jó legyen az íze?
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lányok szoktak vizuális tipusúak lenni! Zahi én semmi képen nem vonzódom a 4 lábúakhoz és nem tévesztendő össze a négykézláb térdepelővel!
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha nem vagyok otthon előtte körül nézek!
- 3 likes
Komment
-
Tegnap vendégeim voltak,elmondtam egy történetet: A haverok öten elindultak Egerbe. Útközben egyikükre rájött a szapora... Nem tudtak rögtön megállni,ezért még menni kellett pár száz métert..a megálló egy 4 méteres árokparton történt. A srác kitépte az ajtót..s leguggolt,de fel is dőlt,s kezdett gurulni le az árok parton...közben az anyag jött rendesen,hol a hátára..hol a homlokára.. Nem engedték be a kocsiba,csak ha levetkőzik,s letörölgeti magát. A vendég is vizuális...elesett,majdnem bepisilt....
- 7 likes
Komment
-
Nos, egy volt-rendőr barátrom mesélte egyszer , hogy egy idősebb kollégával kiküldték járőrözni őket a városi parkba télen ( '70 évek vége , '80 évek eleje) felvetették velük, a hosszú szürke műbőrkabátot (fakabát) , és irány a járőr ...
Már visszafelé ballagtak , mikor az öregre rájött a szapora , és amúgy is tök sötét volt este 8-körül decemberben , az öreg kényszerből , de kénytelen volt lekuporodni egy nagyobb bokor rejtekébe , hogy könnyítsen a szorult helyzetén ...
Az produktum létrehoztával , egy fokkal vidámabban ballagott visszafelé , amikor egy elég penetráns szag kezdte elfoglalni az érát körülöttük . A rendőrkutyát meghazuttolva kezdtek hozzá a probléma lokalizálásához , " te öreg , te beleléptél ???" , de bárhogy nézték a lábbeli hibátlan volt ! Ekkor pillantottak meg a két góliátelemmel működő , szolgálati elemlámpa fényénél némi - a decemberi hideg télben - még gőzölgő "produktum" darabokat , amint éppen a megfagyott "fakabát" , guggolástól, mintegy párkányszerűen befelé fel"kuncsorodott" alsó széléből éppen a gravitáció segítségét igénybe véve távozik a havas talajra .... Mivel szerencsétlen ember , hirtelen legugolásában a megfagyott műbőrkabát belsőfelére ürítette, hátsó felének tartalmát ...
- 6 likes
Komment
-
Én csak egy harmatgyenge rendőrsztorit láttam.
A törzsek éjszaka megálltak a járőrkocsival, az egyik beállt egy bokorba vizelni. A vicc ott kezdődött, hogy a bokor derékig érő volt, úgyhogy nem sokat takart. Szépen levizelte a szolgálati egyen nadrágot, éktelenül elkezdett káromkodni, a társa dőlt a röhögéstől. Úgy felpaprikázta magát a közeg, dühében kivágtatott az úttestre és az első arra járó autót lemeszelte.
Szerintem a kötelező kellékeken kívül ott még anális kábítószer motozás is volt aznap...
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn a málnásat szeretem.
- - - Updated - - -
Köszönjük a hülyeség által kreált új oldalt
- 3 likes
Komment
Komment