Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mit mivel kenjünk, hogy jó legyen az íze?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A motorosboltban van banán,és málna illatú 2t olaj... Innen már csak egy lépés az íz...
    Fergusson és kedvelte ezt.

Komment

Attila látom Te figyeltél igazán innen kezdve beszéltünk az ízekről!. Pedig milyen fontos szerepet játszik az ember életében az Ízlelő Bimbónk! A a málna ízesítésű pedig Neked készült mikor a felszippantós módszert gyakorlod bowden kenés közben!

Komment

Nos van egy kis képzavar ... mivel vizuális tipus vagyok , el tudlak képzelni ahogy térdepelsz a "paripa" mellett , és éppen a szádban a málna ízű huzalja ...

Komment

A lányok szoktak vizuális tipusúak lenni! Zahi én semmi képen nem vonzódom a 4 lábúakhoz és nem tévesztendő össze a négykézláb térdepelővel!

Komment

„paripa” mellett , és éppen a szádban a málna ízű huzalja ...
            A "paripa" huzalja?...szádban? Hogy is van ez?!

Komment

Természetesen kétkerekű paripára gondoltam , és bowden-huzalra ... Azt hiszem megyek megvizsgálom magam , mitől vagyok vizuális ! Úgy vagyok vele , mint az egyszeri paraszt bácsi , : " - benyúlok a szekrénybe , kikapok egy marék gatyát , oszt vagy közte van , vagy nincs ! "

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A lányok szoktak vizuális tipusúak lenni! Zahi én semmi képen nem vonzódom a 4 lábúakhoz és nem tévesztendő össze a négykézláb térdepelővel!
                Nincs igazad, sepy Mindenki tud, vizuális lenni (nincs nemhez kötve) sőt....az a jó, mert marha nagyokat lehet nevetni (még magunkban is) ha elképzeljük a szituációkat...

Komment

Én magamban nem tudom elképzelni!!vagy nem szeretném átélni ezért van az,hogy mielőtt lehajolok a szappanért ha nem vagyok otthon előtte körül nézek!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ha nem vagyok otthon előtte körül nézek!
                    Van,aki otthon is.....

Komment

Tegnap vendégeim voltak,elmondtam egy történetet: A haverok öten elindultak Egerbe. Útközben egyikükre rájött a szapora... Nem tudtak rögtön megállni,ezért még menni kellett pár száz métert..a megálló egy 4 méteres árokparton történt. A srác kitépte az ajtót..s leguggolt,de fel is dőlt,s kezdett gurulni le az árok parton...közben az anyag jött rendesen,hol a hátára..hol a homlokára.. Nem engedték be a kocsiba,csak ha levetkőzik,s letörölgeti magát. A vendég is vizuális...elesett,majdnem bepisilt....

Komment

Nos, egy volt-rendőr barátrom mesélte egyszer , hogy egy idősebb kollégával kiküldték járőrözni őket a városi parkba télen ( '70 évek vége , '80 évek eleje) felvetették velük, a hosszú szürke műbőrkabátot (fakabát) , és irány a járőr ...
                        Már visszafelé ballagtak , mikor az öregre rájött a szapora , és amúgy is tök sötét volt este 8-körül decemberben , az öreg kényszerből , de kénytelen volt lekuporodni egy nagyobb bokor rejtekébe , hogy könnyítsen a szorult helyzetén ...
                        Az produktum létrehoztával , egy fokkal vidámabban ballagott visszafelé , amikor egy elég penetráns szag kezdte elfoglalni az érát körülöttük . A rendőrkutyát meghazuttolva kezdtek hozzá a probléma lokalizálásához , " te öreg , te beleléptél ???" , de bárhogy nézték a lábbeli hibátlan volt ! Ekkor pillantottak meg a két góliátelemmel működő , szolgálati elemlámpa fényénél némi - a decemberi hideg télben - még gőzölgő "produktum" darabokat , amint éppen a megfagyott "fakabát" , guggolástól, mintegy párkányszerűen befelé fel"kuncsorodott" alsó széléből éppen a gravitáció segítségét igénybe véve távozik a havas talajra .... Mivel szerencsétlen ember , hirtelen legugolásában a megfagyott műbőrkabát belsőfelére ürítette, hátsó felének tartalmát ...

Komment

Én csak egy harmatgyenge rendőrsztorit láttam.
                          A törzsek éjszaka megálltak a járőrkocsival, az egyik beállt egy bokorba vizelni. A vicc ott kezdődött, hogy a bokor derékig érő volt, úgyhogy nem sokat takart. Szépen levizelte a szolgálati egyen nadrágot, éktelenül elkezdett káromkodni, a társa dőlt a röhögéstől. Úgy felpaprikázta magát a közeg, dühében kivágtatott az úttestre és az első arra járó autót lemeszelte.
                          Szerintem a kötelező kellékeken kívül ott még anális kábítószer motozás is volt aznap...

Komment

A motorosboltban van banán,és málna illatú 2t olaj...
                            Én a málnásat szeretem.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 szept. 17, 12:59.

Komment

Köszönjük a hülyeség által kreált új oldalt

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én a málnásat szeretem.
                                Lelked rajta...........

- - - Updated - - -

Köszönjük a hülyeség által kreált új oldalt
                                Ti akartatok új topic-ot nyitni a „nyalánkságoknak”, most tessék, itt van

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X