Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én nem az utast nevezem pakk-nak mert az enyém a 3 dobozzal és a két henger zsákkal igen terjedelmes.
Kedves sepy!
Nekünk (Zahival) muszáj beszámítani a "pakkot" azaz magunkat,mert elég -szegény motornak- még azt is vinni
Bocsi Zahi, de azt hiszem, Te is így gondoltad a "csomag"-ot
Barátom Józsi! Rakd össze a 350-est és nem lesz gond a " pakk"-kal. Zahi meg miért is panaszkodna hiszen emlékezetem szerint az övé viszont az. Jövőre PÓT Pakkal remélem találkozunk Kesziben. Che barátom segített és keszibe elvitte a henger zsákokat de utána mikor felmentünk a Lányommal a Mátrába ott már nem volt segítség de vitte az öreg.
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 nov. 12, 13:18.
Bizony,bizony ... , Pedig 25 éve .. sokkal jobban ugrott a masina alattam ! most meg talán még jobb is . Látod Fergusson , nagyobb motort kell sajnos vennünk !!!!!!
- - - Updated - - -
Barátom Józsi! Rakd össze a 350-est és nem lesz gond a „pakk”-kal. Zahi meg miért is panaszkodna hiszen emlékezetem szerint az övé viszont az. Jövőre PÓT Pakkal remélem találkozunk Kesziben.
Remélem a jó isten megadja nekünk !!!!! ( az enyém csak 250-es ) Egyébként már ezt én is pedzegettem neki !
Egyébként kicsit szokatlan a kép, az ilyesmi gépekre némiképp alulöltözött menyecskéket szoktak felapplikálni, nem?
Mintha bárki is elhinné hogy valóban meg tudják lovagolni a szörnyet... (Tessék uraim, magas labda )
A témához már a konyhaasztalon van...nemsoká keverek egy adagot..
- - - Updated - - -
1:10 hez kevertem első indításhoz.. Füst az van rendesen.. Lehet velem van a baj,de én banánszagot nem érzek..mást sem.. 3x2m helységben mikor már nem láttam abbahagytam...még a szemem sem csípte.. Végül is nem gond,hogy nincs illata...legalább bűze sincs. Azé egy kicsit csalódott vagyok..
Szerintem ha egy stampóval leöntesz még íze is lesz de inkább valami szilvóriumot javaslok mely kis mértékben gyógyszer így ünnepek környékén pedig orvosság. Feszültség oldó! Egészségetekre nehogy az ünnepi asztalon derüljön ki , hogy rossz flaskát bontottál ki!
Tapasztalatom egy huzamosabb ideig dolgozó festő tényleg elveszti a szaglását ez hülyeséget félre téve igaz főleg a régebbi szakikra érvényes kik még nem a hiper- szuper kabinokban fújtak.
Komment