Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mit mivel kenjünk, hogy jó legyen az íze?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Már kezdtem csalódni ,hogy átcsaptál természetgyógyásznak ennyi kence ficével. De megnyugodtam!

Komment

Végülis... Jót tesz az ember lelkének..ha nem a rozsda marja a tartály belsejét...

Komment

Szabad-e kérdeznem, ez a 20 e. körüli pénzért rendelhető 3 összetevős cucc?

Komment

Persze hogy szabad.. Ez 4 összetevős. Németországból jött,106 euró.

- - - Updated - - -

A kisebb kiszerelésű szintén német,de 1 komponensű szürke. Az 30euró kb. Azt még nem próbáltam.

Komment

Attila azóta az én lelkem is nyugodtabb akárcsak az idegrendszerem mert nincs üzemanyag ellátási problem. a gépen. Köszi!

Komment

Mai napi birkózásom során...újra igénybe vettem a szappan csodás tulajdonságát... Most nem a kosz elleni harchoz használtam... Festett felnire öreg,merev gumik szereléséhez nagyon hasznos segítség. A peremeket bekenve,a gumit szerelővas nélkül fel lehet "taposni"...így a fényezés megóvható. (persze a króm,s az alu is)

Komment

Én mosogatószerrel, vagy folyékony szappannal szoktam.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én mosogatószerrel,
                  Arró le vagyok tiltva...ilyenkor nagyon figyelik...

Komment

Arró le vagyok tiltva..
                    De jó neked!
                    Én nem, sőt, támogatják a használatát.
                    Igaz, úgy mint a viccben a fűnyíróval...
                    "Szomszéd! Használhatnám a fűnyíródat?
                    Persze, de a kertből ne vidd ki!"

Komment

Én ebéd után szoktam imádkozni... Aki főzött..mosogasson el..ámen....

- - - Updated - - -

Ha én főzök..akkor pedig sietek nagyonn...

Komment

Hozzáértők véleményét szeretném kérni az " Igol " 2T olajról?. Kérdésem tényleg olyan jó mint ahogyan dícsérik.? A helyi szimós srácok kik 8- 10.000 km-t mennek egy szezonban 4 felömlős gépekkel és Orosháza- Szeged távolságon nyélgázon forgatva szinte mindíg és szezon végén szétszedve a gépeket nincs kopás a fúrt hengerben és nincs " ragadás ".! Nincs koksz a dugó tetejét ronggyal megtörölve fényes.

Komment

Igen , valóban jó ! Általában MOTUL , REPSOL , Castrol olajat használunk , de volt már Igol is , nem volt vele semmi baj . (volt már Mogul 2T is , de az kicsit szutykolt a kipu-ban ...) Arol-t hanyagolom , sokan a Stihl -re esküsznek , ezt még nem próbáltam . (a repsol olcsóbb , és már bizonyítot ! )

Komment

Ezt a szezont én is Repsol Skuterral vittem végig és jól teljesített. Akár sík vidéken akár a Mátrában, arra fele pedig javarészt nagyon megpakolva közlekedtem. Ma átszaladtam Zsolti barátom akartam meglepni de mivel nem volt otthon én lepődtem meg. Oda vissza húztam rendesen még áztam is úgy gondolom az idei szezonban utoljára. Motoros boltos Barátom kezdte az Igolt forgalmazni és így került a képbe.

Komment

Én állandóan megpakolva közlekedek !

Komment

. Ma átszaladtam Zsolti barátom akartam meglepni de mivel nem volt otthon én lepődtem meg. Oda vissza húztam rendesen még áztam is úgy gondolom az idei szezonban utoljára.

Nagyon sajnálom az elmaradt találkozót. Kár, hogy nem szóltál előre, valahogy megoldottuk volna. Igaz a korai sötétedés nem befolyásolja a munkaidő végét. Abból pedig volt még hátra rendesen.

A mi Fifink is nagyon jól teljesít. Csak az a nagy étvágya ne volna. Muszáj vele valamit kezdenem. Legalább nőne tőle, de semmi nyoma. Igaz, megy is rendesen. A Suzukit ugyan nem alázza, de harap, ha odanyomom neki.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X