Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mit mivel kenjünk, hogy jó legyen az íze?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csak nem tudom, a 125-ös az irdatlan teljesítményével mennyire tud megbírkózni a két vitorla visszafogó erejével...
    Te próbáltad esetleg lábtartóval / nélküle? Nagyon visszafogja a ménest?
    Üdv, Balázs!

Mi bajod van a 125 ccm erejével?
    Jól mondta/írta Ricsi95D: - 70-nél nincs gáz, azt pedig a Tied is vígan viszi...
    Itthon láttam Trophyt és 125 Ts-t is lábvédővel járni....

Komment

Te próbáltad esetleg lábtartóval / nélküle? Nagyon visszafogja a ménest
      Szerintem semmivel sem erősebb vagy gyorsabb nélküle a motorom. Bár az igaz,hogy kicsit el van gyengülve az enyém, lehet,hogy egy frissen összerakott motornál észrevehető a különbség,de szerintem fontosabb az ízületek védelme.

a 125-ös az irdatlan teljesítményével mennyire tud megbírkózni a két vitorla visszafogó erejével..
      Ne viccelj, az enyém lábvédővel és idommal ment 90-et! (Igaz,hogy óra szerint, dombon lefelé,hátszéllel és csak 1 pillanatra)
      Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2015 szept. 22, 18:00.

Komment

Köszönöm a válaszokat, akkor figyelni fogom a hirdetéseket és szerzek épkézláb darabot, amíg még lehet kapni...

Komment

Nekem a próbaképp felrakott kesjár idommal ment a Cz óra szerint 175-öt...anélkül csak 160 körül bír
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én kevesebbel is megelégszem csak már húzhatnám a gázcsutkát!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Én kevesebbel is megelégszem csak már húzhatnám a gázcsutkát!
              Ott a 175-ös, sepy....húzd annak, az teljesen kész van....

Komment

Gyerekkori emlékeim szerint a Lada önindítót 3 csavar fogta. Majd miután először le lett bontva, apám úgy vágta be a harmadikat a pincelejáróba, csak úgy zörgött és kettővel ment tovább.
                Nekem valahol itt kezdődött el az a gondolat, hogy "megy ez nélküle is". Szegény T1-em így jár hetek óta hátsó láncburkolat nélkül.
                Vagy a régi Swiftből is őrzök a mai napig egy komoly tőcsavart. Sokat agyaltunk, hova való, de 80.000km óta nem hiányzik.

Click image for larger version

Name:	Önindító.PNG
Views:	1
Size:	118.0 KB
ID:	147224

Ez a hozzászólás vagy nem itt volt, vagy eltűnt az előzmény. Valaki dicsérte a Lada önindítót, mint könnyen leszedhető alkatrészt.
                Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2015 szept. 24, 06:00. Oka: kiegészítés

Komment

Józsi tudom Neked is bizsereg a tenyered ezért is lett a másik géped- de és itt a lényeg a 2 henger az csak kettő annak szebb a muzsikája.

Komment

Józsi tudom Neked is bizsereg a tenyered ezért is lett a másik géped- de és itt a lényeg a 2 henger az csak kettő annak szebb a muzsikája.
                    A kis telhetetlen eddig jó volt az egy henger, most már nem? Vigyázz, mert megharagszik a kis Sport és utána azzal sem mehetsz....

Komment

Erre nem nyomtam tetsziket de nem az írásod miatt hanem még a végén megsértődik a gépem és útban hagy!! Nem vagyok telhetetlen de a kéthengeres is az emlékeim egy része és szeretném feléleszteni.És mivel még szeretnék a Lányommal motorozni és igaz a mostani gépén már be fog segíteni a cuccolásba azért még marad rám is.A " kis Sport " pedig nem is olyan kicsi hisz még ha " kell " tud borsot törni a mai kis kategóriában!

Komment

még szeretnék a Lányommal motorozni és igaz a mostani gépén már be fog segíteni a cuccolásba azért még marad rám is.
                        Akkor talán van Neki új????

Komment

Nem új csak másik!125cm3 -ben szeretne ezután motorozni és azon ha többet nem is de a saját cuccát elviszi majd.

Komment

Na... már látom a végét.. Sokféle varázskenőcsöt beszereztem..ezeket elkenegetem,s aktívabb leszek.. Kicsit elhavazódtam mostanság.. minden nap naggyon sokáig tartott..

Komment

Ezek a kenőcsök...holnap próba..Click image for larger version

Name:	motorépítés 027.jpg
Size:	195.2 KB
ID:	147263 Olyan sok achtung,danger,korrosive felirat van...hogy nem kóstolom meg...szemrevételezés alapján állapítom meg az eredményességet..

Komment

Szűken 4 tartályra elég a 2k szett. A színe barna ..mint a BMW gyári. Szépen egyenletesen,elég vastagon terül.

- - - Updated - - -

Click image for larger version

Name:	motorépítés 028.jpg
Size:	200.0 KB
ID:	147264..........................

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X