Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mit mivel kenjünk, hogy jó legyen az íze?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én állandóan megpakolva közlekedek !
    Ezt, elmondhatom én is....

Komment

Én nem az utast nevezem pakk-nak mert az enyém a 3 dobozzal és a két henger zsákkal igen terjedelmes.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Én nem az utast nevezem pakk-nak mert az enyém a 3 dobozzal és a két henger zsákkal igen terjedelmes.
        Kedves sepy!
        Nekünk (Zahival) muszáj beszámítani a "pakkot" azaz magunkat,mert elég -szegény motornak- még azt is vinni
        Bocsi Zahi, de azt hiszem, Te is így gondoltad a "csomag"-ot

Komment

Barátom Józsi! Rakd össze a 350-est és nem lesz gond a " pakk"-kal. Zahi meg miért is panaszkodna hiszen emlékezetem szerint az övé viszont az. Jövőre PÓT Pakkal remélem találkozunk Kesziben. Che barátom segített és keszibe elvitte a henger zsákokat de utána mikor felmentünk a Lányommal a Mátrába ott már nem volt segítség de vitte az öreg.
          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 nov. 12, 13:18.

Komment

Bizony,bizony ... , Pedig 25 éve .. sokkal jobban ugrott a masina alattam ! most meg talán még jobb is . Látod Fergusson , nagyobb motort kell sajnos vennünk !!!!!!

Click image for larger version

Name:	big.jpg
Views:	1
Size:	42.5 KB
ID:	147581Click image for larger version

Name:	dist.jpg
Size:	63.0 KB
ID:	147582Click image for larger version

Name:	mebigg.jpg
Size:	68.5 KB
ID:	147583

- - - Updated - - -

Barátom Józsi! Rakd össze a 350-est és nem lesz gond a „pakk”-kal. Zahi meg miért is panaszkodna hiszen emlékezetem szerint az övé viszont az. Jövőre PÓT Pakkal remélem találkozunk Kesziben.
            Remélem a jó isten megadja nekünk !!!!! ( az enyém csak 250-es ) Egyébként már ezt én is pedzegettem neki !

Komment

nagyobb motort kell sajnos vennünk
              Azért ennél a porlasztók - hengerek összehangolását nem szivesen vállalnám
              (Még az az egy is képes néha csúfot űzni belőlem)

Komment

miért ??? Nincs belőlük csak 6 db !

Én a sztenderre rakásra sem vállalkoznék szívesen !!!
                Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 nov. 12, 13:51.

Komment

Egyébként kicsit szokatlan a kép, az ilyesmi gépekre némiképp alulöltözött menyecskéket szoktak felapplikálni, nem?
                  Mintha bárki is elhinné hogy valóban meg tudják lovagolni a szörnyet...
                  (Tessék uraim, magas labda )

Komment

de utána mikor felmentünk a Lányommal a Mátrába ott már nem volt segítség de vitte az öreg.
                    Kedves barátom, sepy!

Nos, jövőre már a lányod is -külön- viszi a pakkot
                    Már nagy a motor is, na meg Ő is

- - - Updated - - -

Látod Fergusson , nagyobb motort kell sajnos vennünk !!!
                    Ahogy momdod/írod, Kedves zahi!

Ha Isten is, na meg a szakszervezet... ...akkor, de csak akkor(!)...talán
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 nov. 12, 17:19.

Komment

A témához Click image for larger version

Name:	motorépítés 033.jpg
Size:	193.7 KB
ID:	147823már a konyhaasztalon van...nemsoká keverek egy adagot..

- - - Updated - - -

1:10 hez kevertem első indításhoz.. Füst az van rendesen.. Lehet velem van a baj,de én banánszagot nem érzek..mást sem.. 3x2m helységben mikor már nem láttam abbahagytam...még a szemem sem csípte.. Végül is nem gond,hogy nincs illata...legalább bűze sincs. Azé egy kicsit csalódott vagyok..

Komment

Szerintem ha egy stampóval leöntesz még íze is lesz de inkább valami szilvóriumot javaslok mely kis mértékben gyógyszer így ünnepek környékén pedig orvosság. Feszültség oldó! Egészségetekre nehogy az ünnepi asztalon derüljön ki , hogy rossz flaskát bontottál ki!

Komment

Az illatokat keverem,de az ízeket szerencsére nem.. Ezért főzöm én a birkát,és a halászlevet..

Komment

Tapasztalatom egy huzamosabb ideig dolgozó festő tényleg elveszti a szaglását ez hülyeséget félre téve igaz főleg a régebbi szakikra érvényes kik még nem a hiper- szuper kabinokban fújtak.

Komment

mely kis mértékben gyógyszer így ünnepek környékén pedig orvosság.
                              A sógorom másképpen mondja:"Kismértékben orvosság,nagymértékben gyógyszer!"

Ezúton kívánok mindőtőknek: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kellemes ünnepeket Nektek,s mindenkinek! A pálinkáról nem tudom megállapítani miből van,viszont a szrt megérzem messziről..

- - - Updated - - -

Ja.... Csak a nagymértéktől gyógyszermérgezést kapok..

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X