zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mit mivel kenjünk, hogy jó legyen az íze?
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nem az utast nevezem pakk-nak mert az enyém a 3 dobozzal és a két henger zsákkal igen terjedelmes.
Nekünk (Zahival) muszáj beszámítani a "pakkot" azaz magunkat,mert elég -szegény motornak- még azt is vinni
Bocsi Zahi, de azt hiszem, Te is így gondoltad a "csomag"-ot
- 3 likes
Komment
-
Barátom Józsi! Rakd össze a 350-est és nem lesz gond a " pakk"-kal. Zahi meg miért is panaszkodna hiszen emlékezetem szerint az övé viszont az. Jövőre PÓT Pakkal remélem találkozunk Kesziben. Che barátom segített és keszibe elvitte a henger zsákokat de utána mikor felmentünk a Lányommal a Mátrába ott már nem volt segítség de vitte az öreg.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 nov. 12, 13:18.
- 2 likes
Komment
-
Bizony,bizony ... , Pedig 25 éve .. sokkal jobban ugrott a masina alattam ! most meg talán még jobb is . Látod Fergusson , nagyobb motort kell sajnos vennünk !!!!!!
- - - Updated - - -
Barátom Józsi! Rakd össze a 350-est és nem lesz gond a „pakk”-kal. Zahi meg miért is panaszkodna hiszen emlékezetem szerint az övé viszont az. Jövőre PÓT Pakkal remélem találkozunk Kesziben.
- 3 likes
Komment
-
de utána mikor felmentünk a Lányommal a Mátrába ott már nem volt segítség de vitte az öreg.
Nos, jövőre már a lányod is -külön- viszi a pakkot
Már nagy a motor is, na meg Ő is
- - - Updated - - -
Látod Fergusson , nagyobb motort kell sajnos vennünk !!!
Ha Isten is, na meg a szakszervezet... ...akkor, de csak akkor(!)...talánUtoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 nov. 12, 17:19.
- 2 likes
Komment
-
A témához már a konyhaasztalon van...nemsoká keverek egy adagot..
- - - Updated - - -
1:10 hez kevertem első indításhoz.. Füst az van rendesen.. Lehet velem van a baj,de én banánszagot nem érzek..mást sem.. 3x2m helységben mikor már nem láttam abbahagytam...még a szemem sem csípte.. Végül is nem gond,hogy nincs illata...legalább bűze sincs. Azé egy kicsit csalódott vagyok..
- 5 likes
Komment
-
mely kis mértékben gyógyszer így ünnepek környékén pedig orvosság.
Ezúton kívánok mindőtőknek: KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
Komment