Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Alkatrészek modern(ebb) technikához

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Inkább egy GSXR, mint egy tohonya, lassú Bandit...
    Nekem is majdnem az van. csak X és R nélkül. De a hengerek száma ugyanannyi.
    Lassan csinálhatunk márkaklubot ennyi Suzukival.
    Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2015 dec. 28, 21:19.
    wsievers kedvelte ezt.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Hát ja, meg egy 20 év múlva már a fórumba is beillenek majd...

@wsievers
      Nem annyira tohonya azért szerintem a maga 75 pacijával. Meg nem is azért vettem hogy száguldozzak vele .
      sepy, St.Z.350 és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Az enyém 1978-as, az 37 év. Csak az OT állapothoz semmi köze a vágott segédvázzal és a lapos üléssel... Az előző tulaj elkezdte café racerré varázsolni, én meg kicsit terelem a tracker-scrambler vonal felé. Csak nagyon lassan.
        OdinHEM, dongos78 és 4 további látogató kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Hát ja, meg egy 20 év múlva már a fórumba is beillenek majd..
          Mondanám, hogy a kollargé, meg az enyém is, már bőven elmúlt 30 éves !

- - - Updated - - -

De egyre gondoltunk !
          kollarg és jagdtigger kedvelte ezt.

Komment

Inkább egy GSXR, mint egy tohonya, lassú Bandit...
            Hmmmm. Mondod ezt akkor, amikor megy a géped...

Nem rossz kis jószág az, pláne túrázni kiváló. Amúgy sem gyorsasági motornak tervezték. Az ilyeneknek legalább nincs kihajtva a bele.
            OdinHEM, St.Z.350 és kedvelte ezt.

Komment

Mondanám, hogy a kollargé, meg az enyém is, már bőven elmúlt 30 éves !
              Most konkrétan csak a 2 új jövevényére értettem. Olvasásba igen csúnya lemaradásom van... (Amit kb sohase fogok tudni bepótolni.)

Komment

Az én nyugatim is 91-es. Az csak 5 év... Tudjátok milyen nehéz egy 400-as belpiacos géphez alkatrészt találni? De ezt legalább japánok tervezték japánoknak...16500 felett van a piros mező...
                Nem annyira tohonya azért szerintem a maga 75 pacijával. Meg nem is azért vettem hogy száguldozzak vele
                A SRAD Gixxer 116 ló...És mindene ugyanaz, ennyire van lebutítva a Bandit elektronikája.

- - - Updated - - -

Hmmmm. Mondod ezt akkor, amikor megy a géped...
                Most megy, és mivel én csináltam az elektronikáját, valószínű, hogy fog is.
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 28, 22:58.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A SRAD Gixxer 116 ló...És mindene ugyanaz, ennyire van lebutítva a Bandit elektronikája.
                  Na ez érdekel, mégis hogyan nyúlnak bele a bovdenes karbisor működésébe elektronikával?

Komment

Nem oda. Fordulatszámtiltás van. Jah és a karbisor oldalán állásszögérzékelő...az állítja az előgyujtást, és veszi le 2 hengernek a gyujtását.
                    Továbbá méri a vákumot a légszűrődobozban. Ha valami nem tetszik neki, más gyujtáskarakterisztikát állít.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Érdekes megoldás(holnap rákukkantok egy kicsit, persze megbontás nélkül[műanyag hidegbe olyan mint a ropi]), főleg a 2 henger gyújtáselvétel, biztos jót tesz a katalizátornak...

/SZERK
                      Mielőtt valaki félreérti nem akarom tuningolni, csak szimplán kíváncsi vagyok .
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 dec. 28, 23:37.

Komment

Nem oda. Fordulatszámtiltás van. Jah és a karbisor oldalán állásszögérzékelő...az állítja az előgyujtást, és veszi le 2 hengernek a gyujtását.
                        Továbbá méri a vákumot a légszűrődobozban. Ha valami nem tetszik neki, más gyujtáskarakterisztikát állít.
                        AJAJJJJJ ! Itt szoktak kezdődni a problémák !

Komment

Ha már valaki elkezdte, beállok a Suzukisok sorába.

Click image for larger version

Name:	dl 650 netről.jpg
Views:	1
Size:	184.8 KB
ID:	147900
                          (A kép lopott, szín stimmel.)

Nem vagyok egy nagy motoros, ebben az évben ültem először igazi nagy motoron. Azóta majd megveszek egy sor négyes CBF600-ért. A hangja miatt. Aztán az élet máshogy dobta.
                          Oktatáson a naked CBF-el 110 volt a maximum, féltem a nyeregben. És ezen a megszokás nem hinném, hogy javított volna. A kis lábtartón kuporogtam és csúsztam hátrafelé.
                          Ez a típus fekszik a nagy méretemhez. A 150-160 is ugyanolyan kényelmes, mint a normál tempó. Szélvédelem nekem meglepő. Én a komótosabb vezetők közé tartozok, szeretem a lassabb tempót, főleg, mert el-el bambulok ha jön valami érdekes. Számomra az erő a fontos, ne kelljen már kapcsolgatni, mint egy Csehszlovák sci-fiben, amikor a seggemet viszi fel a hegyre. Az van benne. A motorhangot én csak mocskosnak hívom.
                          Ezt a témát hagyjuk meg, mert lesz néhány kérdésem, leragadtam a régi Swift-Pancsi műszaki színvonalán.

Komment

Mikor vettem a "nyugati" motoromat, már kb húsz éve nem ültem motoron. Bár volt egy kis Ts-em de az is csak egy éve.
                            Vételkor ki sem próbáltam, felültem az eladó mögé. Gondolhatta "Na e hüüülye ááám"

Ez sem egy erőgép a maga 76 lóerejével de élmény vele motorozni és viseli a kezem munkáját. Öt sebességes de 2000-es fordulattól kiválóan használható.
                            Bár '91-es OT-s sosem lesz, mivel ez sem teljesen gyári állapot és nem is akarom gyárivá tenni...
                            Ha száguldozni szeretnék van ennek az unokája a maga 110 lóerejével, de részemről az már bőven a "minek" kategória.

Click image for larger version

Name:	DSC00930.jpg
Views:	1
Size:	194.5 KB
ID:	147901

Komment

Beleszólnék de nem tudok. A sok elektromos kütyüt nem szeretem mert nem látom mit csinál az áram.. Volt sor4-em, kiszáguldoztam magam.. meguntam,lecseréltem Guzzi 1000sp-re. 8évig volt meg..nagyonn megszerettem. 5.-ben 20-200.-ig lehetett használni. A fogyasztás 4,5-5,5/100km. 72le...nekem bőven elég volt..

Komment

Volt sor4-em, kiszáguldoztam magam.. meguntam,lecseréltem Guzzi 1000sp-re. 8évig volt meg..nagyonn megszerettem. 5.-ben 20-200.-ig lehetett használni.
                                Valahogy a sorrend is így lehet a kor előre haladtával:

Speed-Naked-Chopper

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X