Kellően hosszú nyársakkal ( min. 3m) a probléma leküzdhető. A tűznek elég akkora hely, körbeülni pedig létszám kérdése. Minél többen vagyunk, annál hosszabb nyárs kell!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ki mit hoz!
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése..vagy ugye leht több sorban is , szorossan mögé állva , hónaalatt átdugva
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOkés, akkor süssünk nyárson egy oldal szalonnát és mindenki kap belőle!
- 3 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn azt hittem az a billiárd
....itt is kapsz bónust , ha eltalálod a golyót
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Mikről nem maradtam le!Érdemben,már nem is tudok hozzászólni.Megyek is leellenőrzöm a guminyomásokat,még a pótkerékben is,megnézem a folyadékszinteket,ha kell töltök utána és elkezdek bepakolni,mert egyből hajnal három lesz.
Az alföldön igen fülledt és forró a levegő,szélmozgás semmi.Az indulás előtt még a növényeket is meg kell,alaposan locsolni,mert szegényeknek,jó két és fél napot ki kell bírni.
A holnapi találkozás reményében,mindenkinek jó utat kívánok!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálunk kisebb vihar volt , kb 30-40 perces laza esővel , a hőmérséklet 36 °C -ről visszaesett 25-27 fokra !
Update:
Már itt is gyűlnek a -sötétebb felhők- ....ki tudja(?) még eső is lehet belőle
Sajnos, nem lett belőle eső, de még hűvös sem.....nagyobb páratartalom azonban IGENUtoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 júl. 24, 15:23.
- 3 likes
Komment
-
Itt nem is volt olyan kicsi a vihar. Úton Miskolcra meg kellett állnom az autóval, 0látótáv, még az alkatörlőt is alig lehetett látni úgy szakadt az eső meg a jég. De szerencsére nem hagyott nyomot az autón.
Ilyenkor elgondolkodok hogy mi van ha ez motorral kap el? Az eső meg a jég még elmegy, de olyan szél fújt hogy a kocsit is erősen dobálta. Nem tusom hogy a motort meg bírnám-e tartani ilyenkor.
Amikor indultam itthonról még sütött a nap, bár a távolban már villámlott. Kb 2km-el arrébb már csepergett, még 2-vel meg meg kelletett állnom annyira esett. Kb 1km-el arrébb meg ismét száraz út és napsütés...
- 6 likes
Komment
Komment