Azt lehet a környéken venni és a hevesi dinnye,állítólag minőség,bár belelátni nem lehet.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA műemlék Czetka faragásból lesz valami? Mert akkor el kellene dönteni az illetékeseknek hogy jogosultak vagyunk-e, és ha igen milyen mértékben.
Befestjük bordóra és/vagy feketére Krómok helyett kályhaezüst? stb."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem ne fessünk,az nem egy hétvégi meló...Álagóvásban gondolkozzunk......Mondjuk célszerű lenne egy napernyő..lemezből
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy napernyő..lemezből
Az alapötletként a küllem csekély feljavítására gondoltam. A rozsdás krómok átfestésére, a leszakadt ülés esetleges pótlására, vagy más anyagból, pl festett fából való cseréjére.3 képek
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz alapötletként a küllem csekély feljavítására gondoltam. A rozsdás krómok átfestésére, a leszakadt ülés esetleges pótlására, vagy más anyagból, pl festett fából való cseréjére.
A tetőt költői túlzásként (az segítene a legtöbbet)vetettem fel.
A tartósítóolajat akkor készítem egy ecsettel az egyszerűség kedvéért,ha netalánvalaki egy gőzgép hajtású légsűritővel állítana be,akkor szóljon mert viszek pisztolyt is....
A festett faülés ötlete tetszik és valószínűleg meg tudnám oldani a fa-faragást:viszont mintám nincs elérhető távon.....és kellene kb 3-nap indulásig festés nélkül(amit másra hárítanék..)"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor , szólok elsőnek . A tőlem már gondolom megszokott , másképp közelítve .
Szerintem az ötlet abszolút jó , szívemből szóló ..... stb, stb . Viszont a kivitelezés módját és idejét teljesen rossz ötletnek látom . Elképzelem magam , amint egy sör után , fürdőgatyában csiszolom a rozsdát ....aztán ha kész , a ...dik sör után hadonászok a sprájjal ....
Én azt látnám jónak , ha odavonulnánk , megfelelő mennyiségű agystimuláló szerrel . Aztán ott megbeszélnénk a mit- hogyan- mivel . DE a legfontosabb : hol és kivel ??
Ezek után : ki ? mit ? hogyan ?
Azt hiszem , nem is ragozom tovább , szerintem érthető . Nem biztos , hogy jó gondolat - de az enyim
Indoklást , majd szóban ( sook szóban )
na , nem lettem első ---- ilyen amikor az embernek -elmennek féktávon ...
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már itt késő bánat, majd sör mellett kikerekedik az alkotószellem, -hátha jövőre is lesz egy hatodik.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom az ilyen mértékű beavatkozást talán az önkormányzattal kéne egyeztetni !
Az alapötletként a küllem csekély feljavítására gondoltam. A rozsdás krómok átfestésére, a leszakadt ülés esetleges pótlására, vagy más anyagból, pl festett fából való cseréjére.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz alapötlet ténylegesen arról szól mentsük ami menthető!A festés:változtatás azt nem szeretném viszont az ülésen jó lenne segíteni!
A tetőt költői túlzásként (az segítene a legtöbbet)vetettem fel.
A tartósítóolajat akkor készítem egy ecsettel az egyszerűség kedvéért,ha netalánvalaki egy gőzgép hajtású légsűritővel állítana be,akkor szóljon mert viszek pisztolyt is....
A festett faülés ötlete tetszik és valószínűleg meg tudnám oldani a fa-faragást:viszont mintám nincs elérhető távon.....és kellene kb 3-nap indulásig festés nélkül(amit másra hárítanék..)
- 1 like
Komment
-
Infók: szombaton a tavalyi pacal nagy sikerére való tekintettel a főzője nekünk idén is elkészíti szombaton. Ehhez most fölajánlottam utólagos engedelmetekkel, hogy a részünk alapanyagának árát összedobjuk (mivel nem az önkormányzathoz tartozik és magánemberként főz idén).
Péntek estére javaslom a szokásos "ki mit hozott (főleg szalonnát) azt süssük meg" vacsorát.
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... mi az a tartósító olaj ?
Már írtam az első felvetésnél, nem mossa le a víz,valami katonai izé amit az M-zárolt gépekre fújtak a cimkéje elporlott így feledésbe merül részemről ,de ha vegyész ismerősöd van egy ampullát elkülönítek....................!
Egy biztos mikor a pannóniámat lefújtam egy ősszel,tavasszal nem tudtam lemosni :sampon ,brigéciol.. dörzsölés nuku... hígítós rongyal és polír pasztával sikerült elővarázsolnom a gépemet,de minden mosásnál találtam olyan helyet amit még nem takarítottam le.Azért ajánlottam mert hétköznapi anyagok nem igazán viszik le....."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment