Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Végül is rendeződött a találkozón való résztvevésem. Az ifjú pár nagyon bölcsen augusztusra tette a mennyegzőt még májusban.
Július 27 28 29 én a tiszakeszi találkozóé vagyok.
Kérdés: Asszonyt lehet vinni,vagy nem szükséges.
Program ajánlt
Az I. Tiszakeszi Tengeralattjáró Ügyességi és Gyorsasági Verseny rendezését és élőszavas közvetítését vállalom
Más. Ez most komoly. ( Eddig is komoly volt,csak most még azabb)
Már bizonyára megvannak a felajánlások. A kérdés számomra az, hogy mivel járulhatnák hozzá még, mi az ami még hiányzik. Nem szrretnék potyalesőzni.
Nekem úgy néz ki, hogy nem tudok részt venni a találkozón. Közbe jött egy olyan dolog, ami miatt nem aktuális. Régóta készülődöm már, de talán jövőre. Jó szórakozást!
A kérdés számomra az, hogy mivel járulhatnák hozzá még, mi az ami még hiányzik. Nem szrretnék potyalesőzni.
Jó kérdés . A dinnyén felül én se tudom mit vigyek még, bár lehet az lenne a legegyszerűbb hogy miután helybe kialakult a "menü" a költségeket közösen dobnánk össze.
Sziasztok sajnos nekem is ezen a hetvegen tobb olyan dolog akad amit nem tudok semmifelekepp elhalasztani ugy nezki Vasarnap tudnek indulni de az meg mar ertelmetlen.Jo szorakozast.
Basszus falsul vannak felhangolva a húrok Srácok! Értem én Moviszra és mindazokra kik a minuszt húzzák. Mindőtök a hiány listát szaporítja nagyon sajnálom. Igrich tengeralatt járózás a magas üanyag ár miatt elmarad helyette javaslom a távolba nézést és a vigyorgás gyakorlást. A hölgyeket természetesen várjuk szeretettel mint mindíg!.
Sziasztok! Bár itt a fórumon kevésbé vagyok aktív hozzászóló (olvasgatni szoktam),de természetesen szerény személyem és kis családom jelen kíván lenni az ötödiken IS! Péntek reggel indulunk.....már várom!
üdv az olvasóknak, hogy növeljem a pozitívumot, jelentem én is ott leszek, bár még nem tudom mit tudok előhúzni a garázsból, ami alkalmas a megjelenésre és működik is, de Mirr-Murral ne legyen egyen, mert azok mindig beégettek
Komment