mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgész véletlenül tudom, hogy a Jawatól 20 méterre nyílt ( vagy nyílik ) egy gumis műhely, és egészen véletlenül tudom a telefonszámát !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Végül is rendeződött a találkozón való résztvevésem. Az ifjú pár nagyon bölcsen augusztusra tette a mennyegzőt még májusban.
Július 27 28 29 én a tiszakeszi találkozóé vagyok.
Kérdés: Asszonyt lehet vinni,vagy nem szükséges.
Program ajánlt
Az I. Tiszakeszi Tengeralattjáró Ügyességi és Gyorsasági Verseny rendezését és élőszavas közvetítését vállalom
Más. Ez most komoly. ( Eddig is komoly volt,csak most még azabb)
Már bizonyára megvannak a felajánlások. A kérdés számomra az, hogy mivel járulhatnák hozzá még, mi az ami még hiányzik. Nem szrretnék potyalesőzni.
- 3 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kérdés számomra az, hogy mivel járulhatnák hozzá még, mi az ami még hiányzik. Nem szrretnék potyalesőzni.
- 4 likes
Komment
-
Basszus falsul vannak felhangolva a húrok Srácok! Értem én Moviszra és mindazokra kik a minuszt húzzák. Mindőtök a hiány listát szaporítja nagyon sajnálom. Igrich tengeralatt járózás a magas üanyag ár miatt elmarad helyette javaslom a távolba nézést és a vigyorgás gyakorlást. A hölgyeket természetesen várjuk szeretettel mint mindíg!.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa ez jelentkezési lista : ott leszek. Igaz a meteorológia sz@. időt jósol remélem el tudjuk ijeszteni a nagy felhőket! Kicsik lehetnek az nem gond.
- 3 likes
Komment
Komment