Anangyalka eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerékfűzés, centrírozás
Collapse
X
-
Üdv minden veteránosnak!
11 éve van kapcsolatom veterán motorokkal, azon belül is a "keleti oldal" járműveivel. Nekem is van egy MZ-ETS250-em, ami még vár a felújításra, de egyszer majd......
Azért ebbe a témakörbe írok, mert a főállásom mellett kb. 15 éve foglalkozom kerékcentírozással. Munkahelyköltözés miatt kénytelen voltam saját vállalkozást indítani, amiben a küllős kerekek kapják a fő hangsúlyt. Ha valakinek kerékfűzésre van szüksége, keressen meg! "Kerékcity"
Tanácsot is szívesen adok felni- vagy küllő témában, de ne várja el senki, hogy neten keresztül megtanítsam kereket fűzni, vagy monitoron át megcsináljam a kerekét.Utoljára szerkesztve a következő által: bezilaci; 2013 jún. 05, 19:30.
- 6 likes
Komment
-
bezilaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede ne várja el senki, hogy neten keresztül megtanítsam kereket fűzni, vagy monitoron át megcsináljam a kerekétEverything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
Köszönöm a fogadtatást!
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ezt szerintem senki nem is gondolta. Ilyet csak emelt díjas telefonon át lehet. Ha úgy se sikerül, küldesz egy kis energiát is mellé.
Egyébként tényleg szívesen adok tanácsot alkatrész ügyben, mert kereskedelemben dolgoztam és tisztában vagyok az alkatrészek beszerezhetőségével.
- 3 likes
Komment
-
Az Intruderem kerekét ez a gödi srác javította vagy 2 éve, azóta is rendben van. Örülők, hogy itt a fórumon megtaláltam, mert az elérhetősége már nem volt meg. A 250-es Simsonom kerekét is hozzá fogom vinni, amit lassan elkezdek helyreállítani. Itt van a honlapja, ügyes srác:
www kerekcity huUtoljára szerkesztve a következő által: Pisti250; 2013 jún. 16, 10:17.
Komment
-
Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHajdu Bihar megyében vagy környékén tudtok egy jó centírozó mestert? D-csepel kereket kellene centírozni...
- 1 like
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzabolcsban tudok jót, Nyírszőlősön ha az még megfelel. Debrecenből egy köpésre van ráadásul 3000ből megvan mindkét kerék.
Csepelre ezer évben 1x jutok el, így nekem nem éri meg odáig elmenni 2 kerékkel... De köszönöm!
- 1 like
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindenki magának centíroz?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment