Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem azért jelöltem be mert tetszik ahogyan jártál a ráffal
    Ez egyértelmű. Sajnos egyre inkább a gagyi felé megyünk el az utángyártott cuccokkal, az újrakrómozások pedig képtelen áron mennek...
    sepy kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      újrakrómozások pedig képtelen áron mennek...
      .......és kevés a jó minőségben krómozó műhely is!

Komment

Annyi az újrakrómozás csiszolással, mint egy új felni. De a felnicsiszolást senki nem ajánlja, az új felni meg mindegy milyen gyártmányú, kapott negatív kritikát...
        Akkor mi a megoldás?

Komment

Tegyük hozza a csiszolas nem is mindig sikeres, mert láttam en mar törött rafot ami a hegesztesnel eltört.
          mindenkeppen új raf kell es bízni hogy az adott raf nem dobja le a kromot. Mást nem lehet tenni.
          sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A csiszolás egyértelműen anyag vastagság vesztés! , ezt nem szabad elfeledni!. A másik pedig sok csiszoló a gyors munka reményében meg égeti az anyagot ami észrevehető lesz később. Ezek a régi ráfok pedig néhol biztosan mélyebben rozsdásak. Ezekre talán jobb megoldás lenne a homokfújás és festés persze a külső rovására .

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ezekre talán jobb megoldás lenne a homokfújás és festés persze a külső rovására .
              Nem feltétlen megy a kinézet rovására, pl a kis Csepeleknek mindnek festett a ráfja még a nagynak is és egyáltalán nem csúnyák. Én a TL-emnél azon töröm a fejem hogy színre lesz fújva a ráf is, mert akkor úgy a sajátját tehetem rá vissza új küllőkkel. Az alkatrész katalógusban is 3 félét lehetett kapni abban a időben rá, festettet, nyerset és krómozottat.
              Titus és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X