Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem azért jelöltem be mert tetszik ahogyan jártál a ráffal
    Ez egyértelmű. Sajnos egyre inkább a gagyi felé megyünk el az utángyártott cuccokkal, az újrakrómozások pedig képtelen áron mennek...
    sepy kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      újrakrómozások pedig képtelen áron mennek...
      .......és kevés a jó minőségben krómozó műhely is!

Komment

Annyi az újrakrómozás csiszolással, mint egy új felni. De a felnicsiszolást senki nem ajánlja, az új felni meg mindegy milyen gyártmányú, kapott negatív kritikát...
        Akkor mi a megoldás?

Komment

Tegyük hozza a csiszolas nem is mindig sikeres, mert láttam en mar törött rafot ami a hegesztesnel eltört.
          mindenkeppen új raf kell es bízni hogy az adott raf nem dobja le a kromot. Mást nem lehet tenni.
          sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A csiszolás egyértelműen anyag vastagság vesztés! , ezt nem szabad elfeledni!. A másik pedig sok csiszoló a gyors munka reményében meg égeti az anyagot ami észrevehető lesz később. Ezek a régi ráfok pedig néhol biztosan mélyebben rozsdásak. Ezekre talán jobb megoldás lenne a homokfújás és festés persze a külső rovására .

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ezekre talán jobb megoldás lenne a homokfújás és festés persze a külső rovására .
              Nem feltétlen megy a kinézet rovására, pl a kis Csepeleknek mindnek festett a ráfja még a nagynak is és egyáltalán nem csúnyák. Én a TL-emnél azon töröm a fejem hogy színre lesz fújva a ráf is, mert akkor úgy a sajátját tehetem rá vissza új küllőkkel. Az alkatrész katalógusban is 3 félét lehetett kapni abban a időben rá, festettet, nyerset és krómozottat.
              Titus és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X