Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • HA itt maradnék az nem lenne baj.Igaz kicsit munkás a lét ,de nekem ez mindenhogy jó.Még akarok alkotni.A semmiből létrehozni valamit.Egy halom fémből elővarázsolni egy gépet.Gyönyörködni benne,teremteni.Metál genezis.Ez kell!
  emu, Atti69 és mátéapu kedvelte ezt.

  Komment


  • Üdv!Megérkezett tél tábornok.Most vesszük igazán hasznát a terepjáróknak.Be a négykereket aztán gyerünk!Igazán a tél a kandalló mellett szép ahogy kinézünk az ablakon esik ,fúj,szép a táj.Aki viszont küzd az elemekkel minden nap, az utálja.Annak marad a kandalló melletti csendélet egy kupica mellett.Várja a tavaszt.
   emu és mátéapu kedvelte ezt.

   Komment


   • Üdv! Kivánom hogy mindenkinek teljesüljenek a vágyai.Traktorok,Motorok, Oldok......Itt a boldog várakozás ideje.Kicsit várakozzunk,utána teremtsünk.Tudjátok:fémkupacból valami szépet.
    Titus, mátéapu és Che kedvelte ezt.

    Komment


    • Üdv!Titkon árulom el,hogy másfél éve megvettem egy kupac sz..t amit terepjárónak hivtak. Egy udvaron állt,5 éve érte a halál: kidőlt a motorja.Bemohásodva tele falevéllel,darázsfészekkel.Első látásra szerelem volt.Éreztem az adrenalint, amely a legvadabb kábítószer.Odamentem hozzá azt suttogva:én foglak felébreszteni csipkerózsika álmodból.Újrateremtelek, megjavítalak.Most kimegyek a garázsba,ott látom ezt a kocsit elfordítom a kulcsot :feldübörög a 2literes 16 szelepes benzines motor. kiállok vele,el sem hiszem másfél év megfeszített meló.Cégeknek,, haveroknak nekem.De még nincs vége, van még meló rajta.Nekem ez a karácsony.
     emu, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

     Komment


     • Ez is eltelt.Lecseng a szilveszter,újév.Jönnek a dolgos hétköznapok.Ilyenkor száll meg az ihlet.Nagy tervek,fogadalmak nélkül,csak simán. Új gépre gumi ,vonóhorog,festés,műszaki,és kész.Munkás feladatok.Szép sorban,idő mint a tenger!
      Atti69 és mátéapu kedvelte ezt.

      Komment


      • Mindenkinek Boldogság!Ezzel zárom az évet!
       Atti69, emu és mátéapu kedvelte ezt.

       Komment


       • Neked is boldogat , sok ekevasad kopjon tövig !
        Atti69, emu és Che kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


        • nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         .Szép sorban,idő mint a tenger!
         Ez a hozzáállás tetszik. Hajrá keményen... Én drukkolok! )
         emu kedvelte ezt.

         Komment


         • Üdv! Jövő héten rámegyek a gumira,nézek valamit.Haladjunk vele.Jó drága dolog, 40 környéke az már elég jó.Per db.

          Komment


          • Üdv!Veteránok!Tél Tábornok újra támad.Nem engedünk neki,válaszolunk a kihivásnak.Az erdő csendjét megtörjük,felüvöltenek a nagy teljesítményű fűrészek.Rágják a fát rendesen.A traki húzza a rönköt.Pár óra ott ülünk a kandalló mellett,nézzük a havas tájat,kortyoljuk a finom nedűt.Eszünk egy kemencében sült kacsát.Csodálatos a tél.Űzzük!

           Komment


           • Na ez se tartott sokáig.Elolvadt.Nem baj, várjuk a tavaszt.
            mátéapu kedvelte ezt.

            Komment


            • De kutya ez a saras időszak.Valahol fölmegyek az aszfaltra nem győzöm lapátolni a sarat.Pedig a trágyát hordani kell.Nem gyűlhet fel.A tél még előttünk van, másfél hónap.Nehezen telik.De majd egyszer...
             mátéapu kedvelte ezt.

             Komment


             • Szervusz Ronin!

              Ugye,hogy nem olyan vidám ez a téli időszak,mint az néhány fenti írásodból tükröződik.Minden kétkezi munkás embernek keserves időszak,ha kint van fázik és ázik,ha bekerül valamilyen fűtött helységbe nem győz felmelegedni,a tüzelőberendezésbe meg tömni kell az anyagot,ami sok pénz és csak hamu marad utána,no és a meleg amit magadba sikerül invesztálni.A sárról és a nyirkosságról nem is beszélek,pedig azt még a bakancs talpának recéi közül sem könnyű kitakarítani,nemhogy az útról lelapátolni.Megjegyzem rendes dolog tőled,hogy megtisztítod az utat magad után,felénk nagyon sokaktól úgy marad.A mi utcánk egyik vége a termőföldekre néz és gyakori a traktor mozgás felénk,igaz az utca derekán lakunk,de néha még itt is elég szép nagy rögök hullanak le.

              Vigasztalásul,csak annyit,hogy már csak 12 hét van hátra a fecskék érkezéséig,tehát a 28 hétnek már több mint a fele eltelt,még egy r végű megkezdetlen hónap van hátra és utána már "susog",ettől független hosszú még a télből hátra lévő idő,de azért szép lassan kopik.

              Üdvözlettel:Che

              Utólag még eszembe jutott,hogy a hóvirágok csúcsa már fehérlik,tudom kicsi vigasz,de a közeledő kikelet első jelei.
              Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2019 jan. 18, 20:03. Oka: Pótlás
              Atti69 és emu kedvelte ezt.

              Komment


              • Üdv!Te már a fecskékre gondolsz,ez kell. Nézzünk előre hátha jobban kopik valóban.Állitólag korán jön a tavasz most.Igazán március elejére fárad bele az ember .Akkor már üresek a szervezet tartalékai kevés a D-vitamin.No meg a szénatárolók is kezdenek kongani.No nem baj majd erőre kapunk.
               Atti69 kedvelte ezt.

               Komment

               Working...
               X