Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Vegyes alkatrészek
Collapse
X
-
Szia Coli!
Szerintem Lada tükrök. A kicsit az ajtókeretre lehet ráhúzatni a bilinccsel, míg a talpasat az első sárvédő lemezre lehetett rácsavarozni. Ehhez át kellet fúrni a sárvédőlemezt. Ha jól emlékszem, akkor a 125-ös Polskira is ilyet szereltek. Volt belőle jobbos-balos változat. Persze a szoci időben raktuk ezeket mindenre. Nekem a csavaros tükör műanyagházas változata jól elfért a Czetkám kormányidomán. Igaz, hogy sokat nem láttam belőle, rezgett, mint az állat, de MAJDNEm olyan volt, mint a Honda Gold Winggé az Autó-motorban.
- 2 likes
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos,hogy nem Lada vagy Polski 125 gyári tükrök.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseoptikai tuningnak számított, ha egy autóra négy visszapillantó volt felszerelve
- 4 likes
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLada ,vagy Polski tükör meghatározás alatt én a gyári szerelvényt értem,ebből adódott a félreértés.
Ha virtuálisan is, de koccinthatunk. KOCC! Egészségünkre.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg a villámhárító gumicsík villámmal, a dupla koppány mellett.
- 3 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekonkrétan korszakos találmány volt!
- 1 like
Komment
-
kisautós váltógomb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Koppány zár nem magyar találmány, igazából nehéz lenne megmondani hol alkalmazták először
Még azt sem mondom hogy nincs igazad ---csak mint hozzállás nem tetszik . Ha nem titok , milyen autóban van a szóbanforgó váltógombod ? Csak mert én is egy olyant rángatok a fiatomban .
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
Az AFIT már a 60-as-70-es években árult egy verziót, de mint mindenből, ebből sem volt elég (de a hiány nem volt feltűnő az alacsony személygépkocsi állomány eleve nem jelentett komoly bűnügyi problémát, az autólopások, feltörések az állomány 70-es évek alatti megtízszereződésével kezdtek válaszokat követelni). Sokféle változatát láttam olyan nyugati veteránokon amiknek a hátsó ablaka nem letekerős, hanem kibillentős volt, valójában az ilyen kibillentős ablakok gyári zárja a Koppány zár elvi alapja, így könnyen belátható, hogy nincs benne újdonság.
Megjegyezném, hogy nem számítottam arra, hogy doktori disszertációval kellene alátámasztanom állításomat, különösen, hogy az eredeti pozitív állítás (miszerint magyar találmány) alátámasztására nem érkezett ilyen igény, ahogy egyébként a fórumon lévő állítások jó részére sem.
És a nem túl barátságos fogadtatás is meglepett.
- 2 likes
Komment
-
kisautós váltógomb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs a nem túl barátságos fogadtatás is meglepett."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment