Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ lánckerék
Collapse
X
-
Kedves Coli!
Legközelebb valami még homogénebb hátteret válasszál, mert így nagy nehezen csak sikerült a fogaskoszorút elkülönítenem a háttértől. Először azt hittem, hogy valami bazi nagy lánckeréken van az a kis alumínium agy.
Biztos szereltem már ilyet, de nem ugrik be. Jawa, CZ-350, Riga 12, Verhovina-5 kizárva. Esetleg Komár, vagy Romet?
-
Biztos nem Romet. Nekem volt Rometem, de annak "teli" lánckereke van.
Így elsőre nekem a jawa ugrott be...
...vagy MZ lenne?
Hátsó lánckerék Etz 250
Komment
-
Mukifej eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„Szerintem ez az a lánckerék lesz amit én vittem ki a méh-be.”
- 4 likes
Komment
-
Ez biztos, hogy MZ lánckerék! A típus beazonosításhoz pedig némi fogszámolgatás szükségeltetik...
Ez például egy 125-ös TS-é. Vaci új gyári volt és évekig őrizgettem, majd egy ismerősnek adtam néhány más alkatrésszel együtt, mikor a nagyapja megörökölt gépét kezdte el felújítani az öreg emlékére. A gép azóta csilli villin áll a szobában!
Szerintem a te lánckereked is ez a típus... ficceronak lehet igaza...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 jún. 28, 15:05.sepy és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a remek válaszadást
Semmi gondom ezzel a kitalálósdival, de azért lehet, hogy célszerű lenne végre egy virtuális sörbankot itt létrehozni, megvalósítva ezzel egy korábbi javaslatot, miszerint a helyes megfejtésért egy doboz sör jár. Úgy képzelem el, hogy egy táblázatban a megfejtők neve mellé strigula kerülne, amit találkozók alkalmával lehetne beváltani.
- 2 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKezd a sör általános fizetőeszközzé váli itt a fórumon
Ez mifelénk gépgyártó körökben még általánosabb fizetőeszköz.
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet cifrázni is: 10 doboz sör = 1/2 liter kisüsti pálinka.
- 2 likes
Komment
Komment