Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Na ez milyen motor lehet? ( Victoria kr 26 n Sport )

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na ez milyen motor lehet? ( Victoria kr 26 n Sport )

Hello... régi családi képeket gyűjtöttem szedtem össze a faluból és rátaláltam erre a képre és mondta is apám hogy ez egy IZS utána néztem és nem találtam olyat ami pont így néz ki vagyis lehet hogy ez nem IZS de lehet hogy átalakították ? amugy majd neki esek és felkutatom ezt a motort remélem megvan még
    Attached Files

jóó tudom nem ide kellet volna írnom...bocsánat

Komment

ficcero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      jóó tudom nem ide kellet volna írnom...bocsánat
      Nem tudom mi volt a célod, de nekem tökéletes választásnak tűnik az „Általános beszélgetés” fórum, ha a csatolt képekről szeretnél beszélgetni a többiekkel.

Ha az „alkatrész azonosítóra” gondoltál így utólag, szerintem onnan jobban kilógna, de ha nagyon szeretnéd, átrakhatom oda.

A feltett kérdésre nem tudok válaszolni, de nagyon tutik a képek!
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

köszönöm és szerintem maradhat itt ez a poszt ..

--- Ez még eszembe jutott: ---

a másik ,hogy lehetséges-e , hogy az egész motor gyári ?

Komment

Szia!

Nem akarok hülyeséget mondani, de az első villából, meg úgy a vázból ítélve ez nem IZS, ráadásul sztem vmi néyütemű lehet(oldalszelepelt), ami kizárná IZS mivoltát... úgy első ránézésre, habár a képek nem a legjobbak, de mit várhatnánk:-) Túl nagy fékdobok ahhoz, h izsek legyenek...

Üdv
          ficcero kedvelte ezt.
          Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Mondhatom az én megoldásom? A motor gyártmánya Victoria (ott a jel a tankon) a tipust nem tudom meghatározni, a blokkot 100%-ban igen az egy Victoria KR 35 Pionier(az első motor)A váz meg szerintem Kr 26 N Sport( a második motor) Valószínű háború utáni összeépítés...
            Attached Files
            sepy, stalker és TZ kedvelte ezt.

Komment

köszönöm... nem is gondoltam volna hogy Magyar országon lett volna ilyen motor..

Komment

Üdv!
                Lehet,hogy tévedek,de én legalább három motor alkatrészeit vélem felfedezni ebben az összeépítésben.
                A motorblokk szerintem is Victoria 350-es lehet.Ilyen blokkot használtak a Horex motoroknál is.
                Columbus blokknak hívják.
                Tehát szerintem a blokk a magasan húzott kipufogókból ítélve a Victoria KR 35 SS típusé lehet.
                A váz nagyon gyanúsan Csepel 250.Az oldaldoboz is olyan mint a Csepelé. Tank,ülés, Pannónia TLT.
                Az első villát és a sárvédőt nem tudom egyenlőre így első ránézésre,de még keresgetek hátha rájövök valamire.

Komment

A korai Pioniernek is ilyen magas kipufogója van. Csepel váz? Szerinted megvágták a vázat?A Victoria KR35-nek a motorja teherviselő elem,meg magas is a blokk, nem hiszem hogy vágás nélkül belement... Az oldaldoboz lehet Csepel, alig találtam ahhoz hasonló oldaldobozos Victoriát, az elég ritka, szerintem extrafelszerelés volt(igy lehet Csepel került rá).De a tankban igazad van, az tényleg TLT
                  Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2011 márc. 20, 11:18.

Komment

Üdv! Azért meg kell hagyni.... aki összerakta, mégis megoldotta valahogy.... és az oldalkocsi az meg milyen? JÓ KÉP !!

Komment

Üdv.!
                      Ez bizony Viktoria, de nem kr hanem sb35 tipus. Az első teleszkóp gyanus, mert abban a háború elötti időkben lemezvilla és csavarrugó volt a divat
                      Az egyik későbbi képen a kr26 is gyanus, valami elvetélt probálkozás lehet, mert nagymotorbann nem volt Horex/Viktoria illetve Viktoria segédmotorban volt

by horex

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Üdv.!
                      Ez bizony Viktoria, de nem kr hanem sb35 tipus. Az első teleszkóp gyanus, mert abban a háború elötti időkben lemezvilla és csavarrugó volt a divat
                      Az egyik későbbi képen a kr26 is gyanus, valami elvetélt probálkozás lehet, mert 2 ütemű nagymotorbann nem volt Horex/Viktoria illetve Viktoria segédmotorban volt

by horex
                      Helyesen
                      2 ütemű nem volt nagymotorban
                      soveny kedvelte ezt.

Komment

sb35 Victoria??? sb35-ben Horex van ezzel a blokkal...
                        na ez egy Horex sb35:
                        Click image for larger version

Name:	sb35 Horex.jpg
Views:	1
Size:	42.1 KB
ID:	128878

Nem volt nagymotor 2 ütemű a Victoriánál?
                        A kr 25 aero elég nagy?

Name:	kr 25 aero w.jpg
Size:	81.4 KB
ID:	128879

a kr 26 n Sport a kr 25 aero továbbfejlesztett változata, szinte ugyanaz a két blokk.
                        aztán pedig kétüteműnek ott van még a kr 20 is

Name:	kr 20 LN-2.jpg
Size:	46.1 KB
ID:	128880
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2011 ápr. 06, 21:31.
                        sepy kedvelte ezt.

Komment

Igazad van mindenben. Megkeveredtem mint a vassorrú a mágneses viharban, oszt' csak irtam

Öreg horexes vagyok, kapcsolatban egy/pár némettel is, aztán keverednek a KR és SB tipusok, merthogy mind Horex blokkal szereltek, nem emlitve a 2t-t

Komment

megvettem a Veterán mostani részét és elkezdtem olvasni a 66 oldalt ahol Mohácsy Jenő versenyzőről van egy cikk és a cross motorokról és mivel imádom a cross motorokat elkezdtem googleban keresgélni de nem találtam olyat ami eladó =/ ezért elkezdtem néznia kéepekt az újságban és volt egy rajz amin egy puch 250es van rákerestem .. és találtam egy képet ami eléggé gyanús lehetséges hogy puch motor van a képemen ? URL: http://classic-mopeds.crazy-box-berl.../puch250tf.jpg

mégse csak azt hittem és örömömben gyorsan meg akartam osztani ... de amúgy nagyon hasonlít..

Komment

Name:	10399809_904247913027663_8408072033416746566_n.jpg
Size:	143.5 KB
ID:	148548Click image for larger version

Name:	12718221_904247926360995_6536655016538914939_n.jpg
Size:	117.6 KB
ID:	148549Click image for larger version

Name:	12923211_904247929694328_8661352791876070347_n.jpg
Size:	119.3 KB
ID:	148550

Üdv!

Szerintetek milyen tipusú blokk lehet ez?
                              Valamiféle Jawa lenne?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X