Jó napot uraim.Két kérdésem lenne.Az egyik,hogy a képen látható kerék milyen tipusú Jawa-hoz való?A másik,hogy ez a hátsó lámpa milyen Pannóniára való?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE
-
Hali...A kereked elég nehéz dió.Az biztos, hogy nem a Jawa gyártotta.Ez Czetka kerék.Viszont ilyen lukakat még egy Czetka kereken se láttam eddig(bár nekem csak 450-es Czetka volt csepptankosban), mert ott a lánckerék fogaskoszorúval hajta a hátsó kereket, és a 6 kiálló csap közzül 3 on furat van menettel, ami a dísztárcsát fogja fel.Ha az öntésben szerepel a jawa logo, akkor csak a Czetkával közösen fejlesztett 125/150/175 ös gép lehet(Jawa-Cz 351/Jawa-Cz 352/Jawa-Cz 356) Egyébként ugyanez az agy van a 125/175/250 es csepptankos Czetkákon(Cz 453/Cz 450/Cz 455)De a Cz gyárra mindíg is jellemző volt a "részeg ember effektus" hogy ezek ami volt raktárban a polcokon azt tették a gépekre mindenféle logika nélkül,egyszerűen követhetelen hogy melik típusra milyen kiegészítők, és milyen festés/krómozás,sárvédők, lámpák kerültek.
--- Ez még eszembe jutott: ---
Jah és elfelejtettem,a 250 es Czetkánál 18-as a felni,egyébként mind 16-os,és a furataid nekem elég utólagosnak tünnek a 6 fúráskezdet miatt a lyukak felett...olyan mintha valami másféle lánckereket akartak volna rátenni...Monjuk egy Triálét(Cz 125-473/Cz175-470/Cz250-475) de azoknak mindnek minimum 18 as felnije ven hátul,és a tiéd nem tűnik akkorának.Zoltan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Szivesen...hát én 3000 körül vettem olyan kereket, ami krómozható volt 3-5 ezer körül végülis reális ár ha nincs elrohadva a felni.
--- Ez még eszembe jutott: ---
Így ha 16-os,és a furatok utólagosak,akkor szerintem a legnagyobb a valószínűsége a Cz 175 typ. 450 elsőkeréknek, mert ezt a típust hozták be hozzánk elég nagy számban."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
Komment