Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)

Jó napot uraim.Két kérdésem lenne.Az egyik,hogy a képen látható kerék milyen tipusú Jawa-hoz való?A másik,hogy ez a hátsó lámpa milyen Pannóniára való?
    Attached Files

Attached Files
    Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 jan. 02, 21:33.
    kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm,mennyit érhet kb?

Komment

Komment

Köszi.A kerékről nem tudsz valamit mondani?

Komment

Komment

Hali...A kereked elég nehéz dió.Az biztos, hogy nem a Jawa gyártotta.Ez Czetka kerék.Viszont ilyen lukakat még egy Czetka kereken se láttam eddig(bár nekem csak 450-es Czetka volt csepptankosban), mert ott a lánckerék fogaskoszorúval hajta a hátsó kereket, és a 6 kiálló csap közzül 3 on furat van menettel, ami a dísztárcsát fogja fel.Ha az öntésben szerepel a jawa logo, akkor csak a Czetkával közösen fejlesztett 125/150/175 ös gép lehet(Jawa-Cz 351/Jawa-Cz 352/Jawa-Cz 356) Egyébként ugyanez az agy van a 125/175/250 es csepptankos Czetkákon(Cz 453/Cz 450/Cz 455)De a Cz gyárra mindíg is jellemző volt a "részeg ember effektus" hogy ezek ami volt raktárban a polcokon azt tették a gépekre mindenféle logika nélkül,egyszerűen követhetelen hogy melik típusra milyen kiegészítők, és milyen festés/krómozás,sárvédők, lámpák kerültek.

--- Ez még eszembe jutott: ---

Jah és elfelejtettem,a 250 es Czetkánál 18-as a felni,egyébként mind 16-os,és a furataid nekem elég utólagosnak tünnek a 6 fúráskezdet miatt a lyukak felett...olyan mintha valami másféle lánckereket akartak volna rátenni...Monjuk egy Triálét(Cz 125-473/Cz175-470/Cz250-475) de azoknak mindnek minimum 18 as felnije ven hátul,és a tiéd nem tűnik akkorának.
              Zoltan kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítséget.Megnéztem 16-os a kerék és igazad van a lyukakat utólag fúrták rá de,hogy minek az titok.Mennyiért lehet meghirdetni vagy egyszerűen adjam oda valakinek és ne kínlódjak vele.

Komment

Szivesen...hát én 3000 körül vettem olyan kereket, ami krómozható volt 3-5 ezer körül végülis reális ár ha nincs elrohadva a felni.

--- Ez még eszembe jutott: ---

Így ha 16-os,és a furatok utólagosak,akkor szerintem a legnagyobb a valószínűsége a Cz 175 typ. 450 elsőkeréknek, mert ezt a típust hozták be hozzánk elég nagy számban.
                  kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X