Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)

Jó napot uraim.Két kérdésem lenne.Az egyik,hogy a képen látható kerék milyen tipusú Jawa-hoz való?A másik,hogy ez a hátsó lámpa milyen Pannóniára való?
    Attached Files

Attached Files
    Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 jan. 02, 22:33.
    kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm,mennyit érhet kb?

Komment

Komment

Köszi.A kerékről nem tudsz valamit mondani?

Komment

Komment

Hali...A kereked elég nehéz dió.Az biztos, hogy nem a Jawa gyártotta.Ez Czetka kerék.Viszont ilyen lukakat még egy Czetka kereken se láttam eddig(bár nekem csak 450-es Czetka volt csepptankosban), mert ott a lánckerék fogaskoszorúval hajta a hátsó kereket, és a 6 kiálló csap közzül 3 on furat van menettel, ami a dísztárcsát fogja fel.Ha az öntésben szerepel a jawa logo, akkor csak a Czetkával közösen fejlesztett 125/150/175 ös gép lehet(Jawa-Cz 351/Jawa-Cz 352/Jawa-Cz 356) Egyébként ugyanez az agy van a 125/175/250 es csepptankos Czetkákon(Cz 453/Cz 450/Cz 455)De a Cz gyárra mindíg is jellemző volt a "részeg ember effektus" hogy ezek ami volt raktárban a polcokon azt tették a gépekre mindenféle logika nélkül,egyszerűen követhetelen hogy melik típusra milyen kiegészítők, és milyen festés/krómozás,sárvédők, lámpák kerültek.

--- Ez még eszembe jutott: ---

Jah és elfelejtettem,a 250 es Czetkánál 18-as a felni,egyébként mind 16-os,és a furataid nekem elég utólagosnak tünnek a 6 fúráskezdet miatt a lyukak felett...olyan mintha valami másféle lánckereket akartak volna rátenni...Monjuk egy Triálét(Cz 125-473/Cz175-470/Cz250-475) de azoknak mindnek minimum 18 as felnije ven hátul,és a tiéd nem tűnik akkorának.
              Zoltan kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm a segítséget.Megnéztem 16-os a kerék és igazad van a lyukakat utólag fúrták rá de,hogy minek az titok.Mennyiért lehet meghirdetni vagy egyszerűen adjam oda valakinek és ne kínlódjak vele.

Komment

Szivesen...hát én 3000 körül vettem olyan kereket, ami krómozható volt 3-5 ezer körül végülis reális ár ha nincs elrohadva a felni.

--- Ez még eszembe jutott: ---

Így ha 16-os,és a furatok utólagosak,akkor szerintem a legnagyobb a valószínűsége a Cz 175 typ. 450 elsőkeréknek, mert ezt a típust hozták be hozzánk elég nagy számban.
                  kedvelte ezt.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X