A Limitless-hez viszem en is mindig es mindig jol dolgoznak sot innet tolunk mikor megyek haza tobb muhelybol is viszek tankokat es meg senki nem panaszkodott
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üzemanyag tank tisztítása
Collapse
X
-
Végül a nyáron elvittem a Limitless-hez a tankomat a horpadások eltüntetése és a gyantázás miatt. Előtte homok fúvattam és savaztam és ha már ott volt le is alapoztattam.
Ezekért így összesen 33.000 Ft-ot fizettem. Volt rajta 1 nagyobb és 4-5 kisebb horpadás.
Szépen megcsinálták. Egy helyen maradt benne egy kis egyenetlenség azt kis finom "kocogtatással" korrigálni kellett. Kb 3 perc volt az egész. Most várja a fényezést.
- 3 likes
Komment
-
A készítőn kértem számon az egyenetlenséget.Ő javasolta e módon az egyengetést.Korrekt embernek tűnt. Szerintem simán megcsinalná garanciába. Az alku úgy szólt ahogy a hirdetése. Horpadásjavítás úgy, hogy nem kell majd gittelni. Elmondása szerint a gyanta van ennyire rugalmas.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn a bevonat elkészülte után semmi képen nem kocogtatnám mert ha esetleg repedést okoz csak idő kérdése és kezdődik a baj elölről.
Komment
-
Ez miatt nem kell aggódni. Teszteltem az anyagot.. nylon fólia szerű a viselkedése, összegyűrheted majd kisimíthatod..nem változik semmit. Nem törik,alig szakítható,nagyon stabil anyag.Kondorfa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElmondása szerint a gyanta van ennyire rugalmas.
- 3 likes
Komment
-
Ma volt idom kibontani a Pannonia tankjat mar reg megerkezett a Limitless-tol .Sajnos balga modon nem kezeltettem le meg festes elott de nem serult kozben .Egy Laverda tankot is csinaltattam veluk meg festes elottnem tudom ellehet e olvasni de felhivjak a figyelmet es datummal meg jelolik a hasznalhatosag idopontjat.
- 4 likes
Komment
-
Nekem is festett belülről tankot. Majd két év után körömnyi helyen felhólyagosodott a festék. Visszavittem, megcsinálta, fizetni akartam, de azt mondta:"egyszer már kifizette."pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz nagyon kellemes meglepetés a mai "lelketlen" világban!!!
- 4 likes
Komment
-
Nagyon sok redvás-rozsdás tankot citromsavaztam. És tökéletes, makulátlan eredményt adott. Semmi rázogatás, semmi csavarozgatás, rázza, és csavarozza mindenki a sjaátját - ócska poénkodás volt emígyileg elébb, az erotikát nem kihagyva, bár az nem magányos nexus, ne is toljuk tovább. Citromsav. Ami töménységet használok 3 dkg/l. Nekem bevált. Az ótvar tankot kilögybölöm sima vízzel, pókháló és egér, caládom és más állatfajták mentesítése végett, majd a citromsav oldatot a tank űrtartalmának megflelően, a csap eldugaszolása után bétöltöm, a tanksapka nyitvahagyásával.. S ezután türelmeseen várigatok, borizgatás, sörizgetés és más ehhez hasonló férfit önszórakoztató tevékenység közben, - kinek- kinek kifinomult ízlése szerint, úgy egy napot. Aztán kitöltöm a dzsuvás ratyit, s lám, lány, ott a fény a tankban. A rozsda meg takarodólag.
Hát így valék, nekem bevált.
- 5 likes
Komment
-
Ez idáig rendben de ha ezután igazi benzint használnál maradna is így. DE és itt a bibi ez nem benzin ez Üzemanyag! és kezdődik a rozsdásodás ha nem kezeled le pl Műgyantás bevonat és nincs bosszúság újból!! Mindezt én is végig játszottam de az üzemanyagban lévő növényi adalék egyáltalán nem technika barát! Nekem ez a tapasztalatom. Azért időben kezdjetek tankot takarítani mert közeleg a 10. Jubileumi Találkozónk időpontja!!!!
Mostmár a Guzzi is talpon!
- 2 likes
Komment
-
A régi benzin idejében is megrozsdásodott a tank. méghozzá a benzin fölött, pedig attól a benzintől még 10 év múlva is elindult. Sajnos a valamiért pajtába került gépek nem tudatosan lettek félretéve, mert akkor fel lehetett volna tölteni tökig a tankot. Általában valamilyen esemény miatt kerültek C vágányra, betegség elhalálozás vagy csak simán kedv elmenés.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz idáig rendben de ha ezután igazi benzint használnál maradna is így.
- 5 likes
Komment
Komment