Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg kipróbálom őket.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üzemanyag tank tisztítása
Collapse
X
-
Végül a nyáron elvittem a Limitless-hez a tankomat a horpadások eltüntetése és a gyantázás miatt. Előtte homok fúvattam és savaztam és ha már ott volt le is alapoztattam.
Ezekért így összesen 33.000 Ft-ot fizettem. Volt rajta 1 nagyobb és 4-5 kisebb horpadás.
Szépen megcsinálták. Egy helyen maradt benne egy kis egyenetlenség azt kis finom "kocogtatással" korrigálni kellett. Kb 3 perc volt az egész. Most várja a fényezést.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn a bevonat elkészülte után semmi képen nem kocogtatnám mert ha esetleg repedést okoz csak idő kérdése és kezdődik a baj elölről.
Komment
-
Kondorfa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElmondása szerint a gyanta van ennyire rugalmas.
- 3 likes
Komment
-
Ma volt idom kibontani a Pannonia tankjat mar reg megerkezett a Limitless-tol .Sajnos balga modon nem kezeltettem le meg festes elott de nem serult kozben .Egy Laverda tankot is csinaltattam veluk meg festes elott nem tudom ellehet e olvasni de felhivjak a figyelmet es datummal meg jelolik a hasznalhatosag idopontjat.
- 4 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz nagyon kellemes meglepetés a mai "lelketlen" világban!!!
- 4 likes
Komment
-
Nagyon sok redvás-rozsdás tankot citromsavaztam. És tökéletes, makulátlan eredményt adott. Semmi rázogatás, semmi csavarozgatás, rázza, és csavarozza mindenki a sjaátját - ócska poénkodás volt emígyileg elébb, az erotikát nem kihagyva, bár az nem magányos nexus, ne is toljuk tovább. Citromsav. Ami töménységet használok 3 dkg/l. Nekem bevált. Az ótvar tankot kilögybölöm sima vízzel, pókháló és egér, caládom és más állatfajták mentesítése végett, majd a citromsav oldatot a tank űrtartalmának megflelően, a csap eldugaszolása után bétöltöm, a tanksapka nyitvahagyásával.. S ezután türelmeseen várigatok, borizgatás, sörizgetés és más ehhez hasonló férfit önszórakoztató tevékenység közben, - kinek- kinek kifinomult ízlése szerint, úgy egy napot. Aztán kitöltöm a dzsuvás ratyit, s lám, lány, ott a fény a tankban. A rozsda meg takarodólag.
Hát így valék, nekem bevált.
- 5 likes
Komment
-
Ez idáig rendben de ha ezután igazi benzint használnál maradna is így. DE és itt a bibi ez nem benzin ez Üzemanyag! és kezdődik a rozsdásodás ha nem kezeled le pl Műgyantás bevonat és nincs bosszúság újból!! Mindezt én is végig játszottam de az üzemanyagban lévő növényi adalék egyáltalán nem technika barát! Nekem ez a tapasztalatom. Azért időben kezdjetek tankot takarítani mert közeleg a 10. Jubileumi Találkozónk időpontja!!!! Mostmár a Guzzi is talpon!
- 2 likes
Komment
Komment