Köszi Aries! Ezt a kipufogómon ki fogom próbálni. Az sajnos hasonló állapotú, mit a képen látható díszléc. És örülök, hogy ismét jelentkeztél. Ez a pannóniás cicafej már régóta hiányzott.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Rozsdaoldás-foszfátozás
Collapse
X
-
[QUOTE=Aries88;47453]Így kell rozsdátlanítani...
A "Mítoszirtók" (Mythbusters) című sorozatban a Discovery Channelen is így tisztították a króm lököst, azzal a különbséggel, hogy ott nem dörzsi szivaccsal, hanem kóla+ összegyúrt alufóliagolyóval.
Gondolom volt olyan kellemes hangja, mint amikor Emőke néni végighúzta a kis körmeit a táblán a suliban, hogy végre kuss legyen. Lett...
De a lényeg, hogy valóban jól leszedte a rozsdát a kólát. Én inkább kunleányt iszom. Vagy sárfehéret..
- 3 likes
Komment
-
Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn inkább kunleányt iszom. Vagy sárfehéret..sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKólát meg igyon a rozsda
- 2 likes
Komment
-
A Ferrokémia cucc amúgy szerintem nagyon jó, én is használom, csak nem szeretem festés előtt csiszolgatni.
Amúgy valaki használt már autó aljára, vagy homokszórt felületre epoxi alapozót?
Tapasztalat?
Ilyennel gondoltam lefújni az autóm alját. Tud valaki ajánlani gyártót?Utoljára szerkesztve a következő által: Gabó_Racing; 2014 febr. 27, 15:52.dongos78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A Budachem gyárt nagyon jó minőségű 2k-s alapozókat és fedőfestékeket, nézz szét a weboldalukon! Én szerszámgépekre vettem tőlük szinte mindennek (mechanikai és vegyi hatásoknak) ellenálló festéket. Alvázvédelemre még annyit javasolnék, hogy ha tényleg le van takarítva, akkor érdemes egy cink réteget ráfújni minden egyéb előtt. Én mielőtt csináltam volna a kocsimat, teszteltem a szóróflakonos cinket (min 95%-os),és engem is meglepett, hogy mennyit számít.
- 5 likes
Komment
-
cinket (min 95%-os),és engem is meglepett, hogy mennyit számít.
Tehát cinkes,ólmos,rezes alapozás kell ha igazán védeni akarunk valamit.(régóta amatőr,véleményem)Lemezjáték, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Mosószóda+víz és egy akutöltő kell hozzá.A YouTube-on Rust removal. Én kipróbáltam olyan rozsdás alkatrészeken amiket már a méhtelepen se vettek volna át.Utoljára szerkesztve a következő által: Totyi; 2014 febr. 28, 20:25.
- 3 likes
Komment
-
Totyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMosószóda+víz és egy akutöltő kell hozzá.A YouTube-on Rust removal. Én kipróbáltam olyan rozsdás alkatrészeken amiket már a méhtelepen se vettek volna át.
....na ? ..és? be..rok ! akkor hagyja abba amikor a lényeg jönne
- 2 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 febr. 28, 20:56.Lemezjáték, majdánka és 2 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment