Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Rozsdaoldás-foszfátozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszi Aries! Ezt a kipufogómon ki fogom próbálni. Az sajnos hasonló állapotú, mit a képen látható díszléc. És örülök, hogy ismét jelentkeztél. Ez a pannóniás cicafej már régóta hiányzott.
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Inkább csak olvasgatni szoktam, másra sajnos mostanában nincs időm
      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

[QUOTE=Aries88;47453]Így kell rozsdátlanítani...

A "Mítoszirtók" (Mythbusters) című sorozatban a Discovery Channelen is így tisztították a króm lököst, azzal a különbséggel, hogy ott nem dörzsi szivaccsal, hanem kóla+ összegyúrt alufóliagolyóval.
        Gondolom volt olyan kellemes hangja, mint amikor Emőke néni végighúzta a kis körmeit a táblán a suliban, hogy végre kuss legyen. Lett...
        De a lényeg, hogy valóban jól leszedte a rozsdát a kólát. Én inkább kunleányt iszom. Vagy sárfehéret..
        Titus, sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Én inkább kunleányt iszom. Vagy sárfehéret..
          Magyar ember magyar bort igyon, ha lehet régi magyar szőlőfajtákból készültet, igaz?
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Teljesen igaz. Módjával, természetes anyagokból-persze. Kólát meg igyon a rozsda.
            Titus, sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Kólát meg igyon a rozsda
              Én meg megvettem drága pénzért a ferrokémia- korant rozsdaátalakítót, mikor egy fél literes kóla is elég lett volna
              Titus és sepy kedvelte ezt.

Komment

A Ferrokémia cucc amúgy szerintem nagyon jó, én is használom, csak nem szeretem festés előtt csiszolgatni.

Amúgy valaki használt már autó aljára, vagy homokszórt felületre epoxi alapozót?
                Tapasztalat?
                Ilyennel gondoltam lefújni az autóm alját. Tud valaki ajánlani gyártót?
                Utoljára szerkesztve a következő által: Gabó_Racing; 2014 febr. 27, 15:52.
                dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ilyet is használok, elég jó..
                  dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Én anno a cinkromátos alapozót használtam 2 réteg és rá a jófajta alvázvédő mely hasonló mint a rücsi rendesen megfújva a működő felületeken dupla vastagon és akkor tettünk valamit.
                    dongos78 kedvelte ezt.

Komment

A Budachem gyárt nagyon jó minőségű 2k-s alapozókat és fedőfestékeket, nézz szét a weboldalukon! Én szerszámgépekre vettem tőlük szinte mindennek (mechanikai és vegyi hatásoknak) ellenálló festéket. Alvázvédelemre még annyit javasolnék, hogy ha tényleg le van takarítva, akkor érdemes egy cink réteget ráfújni minden egyéb előtt. Én mielőtt csináltam volna a kocsimat, teszteltem a szóróflakonos cinket (min 95%-os),és engem is meglepett, hogy mennyit számít.
                      Titus, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

cinket (min 95%-os),és engem is meglepett, hogy mennyit számít.
                        Ugye tudjátok ha valamit meg akarunk védeni,azt csak egészségre káros anyagokkal lehet.A 2-k-s anyagok laborba valók és a legkissebb sérülés után,belülről hagyják elrohadni a járgányainkat.
                        Tehát cinkes,ólmos,rezes alapozás kell ha igazán védeni akarunk valamit.(régóta amatőr,véleményem)
                        Lemezjáték, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mosószóda+víz és egy akutöltő kell hozzá.A YouTube-on Rust removal. Én kipróbáltam olyan rozsdás alkatrészeken amiket már a méhtelepen se vettek volna át.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Totyi; 2014 febr. 28, 20:25.
                          Lemezjáték, sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Totyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mosószóda+víz és egy akutöltő kell hozzá.A YouTube-on Rust removal. Én kipróbáltam olyan rozsdás alkatrészeken amiket már a méhtelepen se vettek volna át.

....na ? ..és? be..rok ! akkor hagyja abba amikor a lényeg jönne
                            mátéapu és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Egyszerű galvanikus rozsdaeltávolítás. Én a földből előkerülő vasak rozsdamentesítésére használom.
                              A dolog működik, a lugosításhoz én sima mosóport használok.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 febr. 28, 20:56.
                              Lemezjáték, majdánka és 2 további látogató kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

és a csipogós szegélynyíró dobálja ki őket?:-) :-) :-) :-) :-)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X