Joker! Ez aztán szép lett!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Alumínium felületek tisztítása
Collapse
X
-
Az üst asszem 50 l -? , az tele , 1 db o.5 ös ULTRA--1 kb olyan zacskó trisó . Addig főzd mig jó puha lesz !
Nem tudom , de azért szerintem ez egy kicsit anyagminőség függő , ezért szerintem tényleg nem árt elöször egy próbadarabot használni . A mosószer nem megy tönkre , melegtheted akárhányszor .
Ja és nem tudom számít-e ,de az én üstöm RÉZ -csak nem merem kifényesíteni , mert ..........
- 4 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy a kádban fürdetted a cuccokat?
- 3 likes
Komment
-
zuzuj eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetrisós-ultrás vízben főztem egy darabig
zuzuj eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése/„ameddig nem lett puha”(joker)/
Komment
-
nekem is beszürkült,a polírtól lett ilyen fényes,de a trisó valóban eltávolította róla az olajos szmötyit.
mittom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKörülbelül meddig főzted?
Erre azért még várni kellene
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
Motorblokk belső olajzófuratainak a tisztításához kérnék segítséget egy barátom számára. Balsorsa összehozta egy olyan BMW autó motrblokkjával, ami szegény 220 ekm olajcsere nélküli futás után végre besült. Elmondása szerint a hozzáférhető helyekről a kimosott olajsár olyan volt, mint a centrifugálszűrő belseje. Tud-e valaki valami tuti módszert a furatok újbóli és tökéletes megtisztításához? Én elsőre az acetonos foltbenzint javasoltam, de biztos van ettől hatékonyabb és alaposabb megoldás is.
Köszönöm előre is. Üdvözlettel: CZsolti
Komment
Komment