Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Festés

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Na , akkor a sógorral kezd . Viszont ha lakatolni is kell akkor homok után elsőre jobb lenne egy ilyen festék : http://www.anda.hu/korrgatlo-alapozo...783-p1976.html vagy bármi hasonló , amire külön kiírják ,hogy : hegeszthető . a többi meg ahogy mondtam .

    legyen benne sikerélményed
    sepy, Beagle és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      Kérdés csupán, mit szeretnél vele? Abban az esetben ha néha esetleg találkozókra menni vele akkor első a PAPIROZÁS! Abban az esetben ha szoba dísz lesz melyet urasan futón viszel minden hová ez kevésbé fontos bár ebben az esetben a befektetett munka és pénz értéke elvész. A 2. lakatolás festés előtt hiszen nincs utálatosabb mint egy jó festést le barmolni , hogy lehessen hegeszteni! Nem szereti a hegesztés és a hegesztő az égő festéket. Én legalább is nagyon nem szerettem régen sem volt mikor alig lehetett látni a műhelyben. Ez még a merülő harangos apparátoros időkben volt igazán jellemző!
      Fergusson, Che és mátéapu kedvelte ezt.

      Komment


        Sziasztok!
        Szilikagéles szárító festéshez.
         

        Komment


          Nekem ezt ajánlották:
          Jó drága cuccok.
          "Igen, homokszoras az elso. Ennek elkellene tavolitania a rozsdat, ha megsem akkor neked kell megfelelo modon a rozsdatol megszabadulni. Ha megvan a tiszta rozsdamentes felulet akkor a legelso a csiszolas (p220) a tapadas miatt, 2k epoxy(pl Novol vagy valami normalisabb). Utana az epoxyt megcsiszolod(120-220), es kezdhetsz gittelni. Javaslom az Evercoat Rage Gold es Evercoat Ultrat. Mi csak ezeket a gitteket hasznaljuk, magas minosegu, konnyu vele dolgozni,komoly melot csak ezzel erdemes csinalni. Ha vegeztel a gittelessel (lefinomitod 220-al)utana 2k toltoalapozo. Alapozobol ajanlom a Quickline-t 3405(szurke). Alapozot 400 szaraz majd vagy szaraz vagy viz 800-zal lefinomitod. Ha igazan szepet szeretnel akkor bazissal fujod majd lakkozod. Ebbol is a Quick-et ajanlom. A Quick az a Nexa (felsokategoria) tulajdonkepp atcimkezett "butitasa" (valojaban kurvajo es legalabb megfizetheto, a Nexa az heroinaron van). Quick basis, Quick HS lakk (7400).
          Lemezjáték kedvelte ezt.

          Komment


            .... biztos így van ! Csak egy dolog amit sokan kihagynak : homokolás után , egy benzines elmosása minden tárgynak !!!! akár festem , vagy szerelem , vagy akármi . bár igazság szerint szemcseszórás előtti , teljes zsírtalanítás is csodát tesz .....
            Beagle, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

            Komment


              Csak ne legyen olajos a benzin.. mert a festő elkezd káromkodni.
              sepy, Fergusson és 2 további látogató kedvelte ezt.

              Komment


                Sárvédőkre 2k középkategóriás kisérleti bevonat.. 25%edző,25% hígító 0,8mm fúvóka 1,5 bar. Hozzákezdtem a betétfestéshez. Alapozás után a ragasztó 0,5mm- rel távolabbra kerül,hogy ne maradjon "éle" a ragasztásnak. Szín után ismétés,majd következhet a lakk.
                Titus, és 3 további látogató kedvelte ezt.

                Komment


                  A tükrösségét akartam fényképezni,de nem sikerült.

                  Komment


                    Trükkös ez így is,illetve tükrös.

                    Komment


                      Mivel a fényes felület erősít minden hajlást,horpadást... ezért kis gyógykitt elhelyezése javasolt a felületen. Este spéci alapozás.

                      Komment


                        Most van a legjobb idő a fényezéshez. Tiszta a levegő,jó c fok. Mostantól ajánlatos gyorshígítót használni, kicsit később edzőből is gyors kell. Mindezt azért: Mert szép tükrös felületet akarunk... akkor pedig pont a folyáshatárig kell fújnunk.. (ha ott nem állunk meg,akkor késő.. megfolyik) ha ezt elértük,akkor a gyorscucc hipp-hopp kipárolog.. s marad a szép festés szerencsés estben.. Gyorsedzővel 5c fokon 15 perc mulva tapintható.. 20c fokon már nagyobb,vagy bonyolultabb (pl: motorváz ami hálós,duplabölcsős) nem ajánlatos,mert nem olvad össze szépen a felület. Most egy Guzzi váz kap bevonatot.. már az alapozáshoz inkább két pisztolyt használtam... egyik terítésre állítva.. a másik szűkre (a távoli nem hozzáférhető helyekre) állítva.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2019 nov. 11, 18:29.

                        Komment


                          ... akkor megyek ...

                          Komment


                            Ok.. kis türelem. Még főzőcskézek,várd meg a végét.

                            Komment


                              Üdv! Vállal itt valaki festést?

                              Komment


                                Diesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Üdv! Vállal itt valaki festést?
                                Szoba konyha vagy egész lakás.................?
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X