mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
Remélem belefér..!Diesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy D Csepel.
Nehezen tudom elképzelni,hogy valakinek az ismerőskörzetében nincs egy jó fényező.!?Az lehet,hogy drága,lehet nem ér rá(akkor jó munkája)..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nem tudom megnyitni a 31. oldalt.. nem látom az előzményt. A kis Csepel nagyon munkaigényes gép festés szempontjából. Kb 40 festendő alkatrész,s azok mind láthatóak. A sárvédők előkészítése a szegecselések miatt elég nyűgös,munkaigényes hogy a szegecsek jól láthatóak legyenek fényezés után is. Fényezők nem szivesen vállalják...főleg aki már csinált ilyet.
- 2 likes
Komment
-
Ha nehezen is, de jól képzeled...Van az ismerősi körben "fényező". Én lennék az.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem belefér..!
Nehezen tudom elképzelni,hogy valakinek az ismerőskörzetében nincs egy jó fényező.!?Az lehet,hogy drága,lehet nem ér rá(akkor jó munkája)...
Viszont 3 dolog hiányzik, hogy neki álljak: 1. hely, 2. kompresszor (lehalt), 3. tudás, mert még sosem csináltam ilyet.
Jelenleg olyan ajánlataim vannak, ami több mint a motor értéke. Azt meg már sokszor megtapasztaltam, hogy az, aki drága és nincs ideje nem egyenesen arányos a jó munkával. (Pl. az egyik ilyen horror ajánlatnál kaptam referencia fotót: festék megfolyva, csíkozást mintha én csináltam volna, kezdés(!) ideje félév. Az ár nem volt fix, kb. 20000-el lehet több is a végére. Az alapanyagot nem sikerült tisztázni, hogy tartalmazza-é...)
Remélem belefér..!
Könnyen eltudom képzelni, hogy szerencsés helyre születtél és kiválló "ismerőskörzettel" vagy megálldva, amiért írigyellek.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFényezők nem szivesen vállalják...főleg aki már csinált ilyet.
Az baj...
Aki meg nem csinált ilyet, ahhoz meg minek vigyem...
Komment
-
Ha szépen dolgozik,ezt is megoldja... s közben is tanul.. így már kettős haszon. Viszont az árat előre fixáljátok,ne legyen meglepetés.. hogy hát sokmunka volt. Kb 100 környékén számolj,de ez anyagfüggő is erősen. + igényességtől is függ.Diesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAki meg nem csinált ilyet, ahhoz meg minek vigyem...
Komment
-
Én számolnék, mások nem akarnak ennyivel számolni...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKb 100 környékén számolj,de ez anyagfüggő is erősen. + igényességtől is függ.
Komment
-
Ne irigyelj,ha lenne keretem az anyagokra magam csinálnám,így polírozgatom álcázom,elterelem a figyelmet a sérült alkatrészekről, és reménykedem eljön az én időm is..Diesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKönnyen eltudom képzelni, hogy szerencsés helyre születtél és kiválló "ismerőskörzettel" vagy megálldva, amiért írigyellek.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Ezt a kötekedésre értettem nem az anyagiakra .......Diesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem belefér..!
.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Soha nem értettem a festetlenül,festetten szegecselt alkatrészeket mi védi a rozsdától,nem sok esély van a légmentes zárásra ilyen vékony anyagnál,és mégis láttam több szegecselt sérült darabot: nem a szegecselés környéke volt rossz állapotban????Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz csak egy sárvédő.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Hm, van időd és tudásod. Remek. Vállalj fényezést és megjön a keret is.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe irigyelj,ha lenne keretem az anyagokra magam csinálnám,így polírozgatom álcázom,elterelem a figyelmet a sérült alkatrészekről, és reménykedem eljön az én időm is..
Utoljára szerkesztve a következő által: Diesel125; 2019 dec. 31, 11:17.
Komment
-
Értettem. Én is!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt a kötekedésre értettem nem az anyagiakra .......
.
- 1 like
Komment
-
Nagyon amatőr vagyok,igy az előkészület is a duplája .....meg hozd el a cuccodat..viddel a cuccodat,mennjek el anyagokért....ez már duplázná a költségeketDiesel125 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVállalj fényezést és megjön a keret is.
,Tudom már mondták KÖLTÖZZ el....
Ja!
Komment
-
Ez a vas több mint száz éves,ennyi idő alatt sokminden történt. Törve is volt, újra szegecselték pár helyen s sikerült mellé ütni is. + különbőzőek voltak a szegecsfejek. Voltak rendes rozsdakráterek,de nem volt rosszabb az állapot a dupla lemezeknél sem.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem a szegecselés környéke volt rossz állapotban????Nem az anyagvastagság számít,inkább a minőség. A dupla részeknél befolyattam az alapozót.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésel,nem sok esély van a légmentes zárásra ilyen vékony anyagnál
- 3 likes
Komment
Komment