Hát ha minden kötél szakad akkor csiszolóvászon több felvonásban. Mert ha egyben marad akkor még homokolni és gyöngyözni sem tudod, tehát marad a kézierős megoldás, vagy ha van elfekvőben olyan blokk darabod ami felesleges és nem kár érte akkor kipróbálhatod rajta a kromofágot hogy mit csinál az aluval. Ha nem vesznek össze akkor letakaríthatod vele a blokkodat is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJogos -.-' .
Köszi a tippeket . Lezajlanak vizsgák majd szétnézek tárolóból hova tudnám átrakodni a cuccokat. Mert elég szűkös odabent .
SZERK
Közbe beszéltem nagybátyámmal és már be is szereztem a cuccokat, hát jó drága a 2 komponensű festék :/ .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 11, 10:36.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA rozsdamaró megszáradása után megmaradt fehér por szerű szutyit le kell kefélni, vagy a festék alatt kell hagyni ?? Mindenkinek más a véleménye
Ha valamilyen motoralkatrész csinálnék, még az is lehet hogy szódabikarbónás vízben öblíteném el először, csak utána tiszta vízzel - biztos ami fix...és mir-mur kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseki mivel szokott mosogatni?
Még korábbi fázisoknál: kívül spakli, brigéciol aztán mosás vízzel (magasnyomásúval ha éppen hajlandó működni), esetleg benzin. Blokkot takarítani benzinben szoktam (bár nem gyakori mutatvány), megpróbáltam a trisós áztatást is 90 literes habarcsoskádban (2800 forintért vettem, fekete műanyag, a víz egy fél nap alatt nagyon felmelegedett benne) - tisztul tőle a felület, de a vastag és makacs lerakódást nem szedi le maradéktalanul.Aries88 kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Javítófestéshez tudtok tippeket adni? Szereztem egy P10-es patinás gyári Pannóniát, és nem szeretném újrafényeztetni, viszont pár helyen (pl oldaldoboz, tank) kisebb részeken fel van verve a festés, és kis felületi rozsda van, a csíkozás pedig több helyen nagyon kopott. Hogy lehet ezt házilag igényesen eltüntetni úgy, hogy ne látszódjon a belejavítás? Addig megvan, hogy kipótolom a csíkozást és a hibákat, de hogyan lehet ,,visszaantikolni"?
Komment
Komment