Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Festés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia!Én a 3m 09660 cikkszámú mézeskendőjét használom a csiszolatpor leszedésére . Nekem bevált.
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Fordítva egyszerűbb, pl. felpolírozni a régi festést. „Antikolás” alatt mit értesz? Milyen a mostani fényezése (pl. kicsit mattult)?
      A mostani fényezése kicsit mattult, kicsit kopottas, de szép. Ez úgy az egész motorra érvényes, szóval a krómozás is itt-ott kicsit pöttyös, de én nem láttam még ilyen szép állapotban megmaradt gyári krómokat. Magyarul egy gyári festésű-krómozású patinás, nem restaurált motort szeretnék belőle, de azért durva rozsda, verődés, stb. ne legyen rajta. A csíkozást is valahogy úgy kellene megoldani, hogy réginek, kicsit kopottnak hasson, de azért a csíkok folytonosak legyenek.
      UK, soveny és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Segítséget kérek! RALLY aerozolos festékkel cinkromátos alapozás után festeném a felújított awo 425 s motoromat a teljes festést érdemes e ezzel a festékkel megcsinálni.Ha valakinek van tapasztalata kérem segítsen.

Komment

Én a Trophy sárvédőimet festettem vele, nagyon jól sikerültek. A keréktárcsa ezüst festéket száradás után keréktárcsa lakkal kezeltem. Az eredmény:
          Click image for larger version

Name:	P1011560.jpg
Views:	1
Size:	203.1 KB
ID:	132777Click image for larger version

Name:	P1011557.jpg
Views:	2
Size:	199.6 KB
ID:	132778Click image for larger version

Name:	P1011552.jpg
Views:	1
Size:	201.2 KB
ID:	132779
          , wsievers és soveny kedvelte ezt.

Komment

Szerintem komplett motort spray-el festeni nem célravezető, főleg ha felújítottad és már csak ennyi híja van. Meg lehet csinálni de ahhoz sok tapasztalat kell, meg a spray-nak a fejét sem lehet úgy állítani mint egy pisztolyét és még lehet köpköd is.
            Szerintem...
            Che és soveny kedvelte ezt.
            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Meg lehet csinálni...én szoktam is, pláne ha haladni akarok a az apró dolgokkal, de nincs kedvem mosogatni a pisztolyt a festés után.
              Tankot, sárvédőt is lehet, de a köpködés miatt csak 3/4 ig használható a benne levő festék, ráadásul kell vagy 3 réteg, mert eléggé el vannak hígítva ezek a flakonos festékek.
              Ami nekem bejött az a Very Well festékcsalád...egyedül a lakkjuk nem jó, mert összerepedezik a hidegtől.

Amúgy elektromos festékszórót használt már itt valaki? Milyen tapasztalatok vannak? Mert úgy gondolom, könnyebb lenne mint a levegőcsövet húzgálni magam után
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 23, 18:12.

Komment

Én már mindkét elekrtomos fajtát próbáltam..KATASZTRÓFA! persze a levegős SPIRO pisztoly után
                Zsalugátert fújtam vele, arra elment a minősége, de motort nem festenék vele, még az ellenségemnek sem Annál még a spray is jobb az utolsó 1/4edből.

Komment

ezt próbáljátok ki inkább igazi kézműves munka
                  Román autófényező mester
                  movisz, mir-mur és supermax kedvelte ezt.

Komment

A Dácia gyárban is így festettek. 88-ban a kötelező szerviz mellé járt autómosás is. Előttem sorakozott egy Dácia. A mosós emberke elkezdte mesélni. hogy Romániában három helyen is raktak össze Dáciát. Ez a mosásra váró autó, pedig itt, és itt készült. Akkor nem jegyeztem meg a helyszínt, de ő a festés minőségéből megmondta hol rakták össze.

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    igazi kézműves munka
                    Egyébként, meg tutira szabályozható a levegő nyomása.

Komment

Attached Files
                      kollarg, korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ezeken a "román " módszereken nem lehet meglepődni, viszont ha a szakinak annyi esze lettvolna, hogy leragasztja a lökhárító ottan részét, meg letakarja a kereket, meg az utasteret, azánylag, ahhoz az autóhoz viszonyítva tökéletes munkát végezne!
                        Duke és soveny kedvelte ezt.

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          ezt próbáljátok ki inkább
                          Az Izst így fogom fújni XD

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            leragasztja a lökhárító ottan részét
                            nekem is pont ez jutott eszembe, hogy még jó is lehetett volna, ha veszi a fáradtságot és leragasztja, mert oké, hogy tüdővel fújt, de a módját azért megadhatta volna...

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              de a módját azért megadhatta volna...
                              Nos ! Ezek után ellehet képzelni, hogy milyen taknyolásokon ment keresztül ,egy Románból behozott leharcolt motor
                              wsievers kedvelte ezt.

Komment

A simsonom onnan való, de ezt ha nem mondom is lehet látni

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X