Szia!Én a 3m 09660 cikkszámú mézeskendőjét használom a csiszolatpor leszedésére . Nekem bevált.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
A mostani fényezése kicsit mattult, kicsit kopottas, de szép. Ez úgy az egész motorra érvényes, szóval a krómozás is itt-ott kicsit pöttyös, de én nem láttam még ilyen szép állapotban megmaradt gyári krómokat. Magyarul egy gyári festésű-krómozású patinás, nem restaurált motort szeretnék belőle, de azért durva rozsda, verődés, stb. ne legyen rajta. A csíkozást is valahogy úgy kellene megoldani, hogy réginek, kicsit kopottnak hasson, de azért a csíkok folytonosak legyenek.kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFordítva egyszerűbb, pl. felpolírozni a régi festést. „Antikolás” alatt mit értesz? Milyen a mostani fényezése (pl. kicsit mattult)?
- 3 likes
Komment
-
Segítséget kérek! RALLY aerozolos festékkel cinkromátos alapozás után festeném a felújított awo 425 s motoromat a teljes festést érdemes e ezzel a festékkel megcsinálni.Ha valakinek van tapasztalata kérem segítsen.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szerintem komplett motort spray-el festeni nem célravezető, főleg ha felújítottad és már csak ennyi híja van. Meg lehet csinálni de ahhoz sok tapasztalat kell, meg a spray-nak a fejét sem lehet úgy állítani mint egy pisztolyét és még lehet köpköd is.
Szerintem...You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
- 2 likes
Komment
-
Meg lehet csinálni...én szoktam is, pláne ha haladni akarok a az apró dolgokkal, de nincs kedvem mosogatni a pisztolyt a festés után.
Tankot, sárvédőt is lehet, de a köpködés miatt csak 3/4 ig használható a benne levő festék, ráadásul kell vagy 3 réteg, mert eléggé el vannak hígítva ezek a flakonos festékek.
Ami nekem bejött az a Very Well festékcsalád...egyedül a lakkjuk nem jó, mert összerepedezik a hidegtől.
Amúgy elektromos festékszórót használt már itt valaki? Milyen tapasztalatok vannak? Mert úgy gondolom, könnyebb lenne mint a levegőcsövet húzgálni magam után
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 23, 19:12.korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
A Dácia gyárban is így festettek
. 88-ban a kötelező szerviz mellé járt autómosás is. Előttem sorakozott egy Dácia. A mosós emberke elkezdte mesélni. hogy Romániában három helyen is raktak össze Dáciát. Ez a mosásra váró autó, pedig itt, és itt készült. Akkor nem jegyeztem meg a helyszínt, de ő a festés minőségéből megmondta hol rakták össze.
Egyébként, meg tutira szabályozható a levegő nyomása.Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigazi kézműves munka
Komment
-
ApaE -
Az Izst így fogom fújni XDAries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt próbáljátok ki inkább"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
nekem is pont ez jutott eszembe, hogy még jó is lehetett volna, ha veszi a fáradtságot és leragasztja, mert oké, hogy tüdővel fújt, de a módját azért megadhatta volna...korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseleragasztja a lökhárító ottan részét
Komment
-
Nos ! Ezek után ellehet képzelni, hogy milyen taknyolásokon ment keresztül ,egy Románból behozott leharcolt motorIntrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede a módját azért megadhatta volna...
wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment